Vali Toraman ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin ile birlikte yapımı devam eden Karakoçan Belediyesi tekstil atölyesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Öte Yandan Vali Toraman geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Karakoçan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Yıldız'ın taziyesine katılarak aileye başsağlığı diledi. Ayrıca, Vali Toraman Elazığ’a gelen heyet ile birlikte OSB Yön. Kurulu Bşk. V. Muhittin Kaya’ya vefat eden annesi merhume Muhibe Kaya için taziye ziyaretinde bulundular. 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin ile birlikte yapımı devam eden Karakoçan Belediyesi Tekstil Atölyesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunan Vali Toraman Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'dan da devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öte yandan Vali Toraman geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Karakoçan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Yıldız'ın taziyesine katılarak aileye başsağlığı diledi. 

Ayrıca Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, OSB Yön. Kurulu Bşk. V. Muhittin Kaya’ya vefat eden annesi merhume Muhibe Kaya için taziye ziyaretinde bulundular.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN