Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi saha ve teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül ile Genel Merkez Eğitim Başkan Yardımcısı ve Gaziantep İl Sorumlusu Nureddin Gül, Pazar günü Gaziantep ve Hatay illerinde yapılan teşkilat çalışmalarına katıldılar.

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

NUREDDİN GÜL: “ANADOLU’DA YENİDEN REFAH RÜZGARI ESİYOR”

Gaziantep İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen İl Divan toplantısını ve teşkilat eğitimlerine katılan temayül yoklamasına katılan Genel Merkez Eğitim Başkan Yardımcısı ve Gaziantep İl Sorumlusu Nureddin Gül, partilerinin Anadolu halkının gönlünde yeşermiş ve tek umudu haline gelmiş, çok kısa süre içerisinde tüm ülke genelinde teşkilatlandığını ve en hızlı büyüyen parti konumuna yükseldiğini dile getirerek şunları söyledi:

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

“Yeniden Refah Partisi, diğer siyasi partilerin uzun yıllar almaya çalıştığı mesafeyi, teşkilat mensuplarımızın samimiyeti, gayret ve fedakârlıklarıyla 3 yılda kat etmiş ve bugün üye sayısını 250 binler sınırına taşımış, halkın ihtiyaç ve beklentilerinden doğan ve kamu vicdanında yer bulan bir siyasi partidir.

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

 Şüphesiz bu kısa sürede elde edilen başarıda en büyük pay, Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın halkın gönlünde yer eden ve bir umut olarak görülen siyasi başarısı ile teşkilat fedakârlıklarıdır. Bu çalışmalar partimizi her gün daha büyütmekle kalmıyor, sorunların tek çözüm adresi ve halkın tek umudu olma konumuna yükseltiyor”

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

MKYK ÜYESİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET GÜL: 
“HALKIN NE HÜKÜMETE NE DE 6’LI MASAYA GÜVENİ KALDI”

Gaziantep ve Hatay illeri temayül yoklamasını yapan teşkilat mensuplarıyla bir araya gelip esnaf ziyaretleri yapan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Anadolu halkının iktidardan umudunu kestiğini, ancak ülke sorunlarının çözümü noktasında 6’lı masaya da güvenmediğini dile getirdi.

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

GÜL, “HALKIN TEK UMUDU YENİDEN REFAH”

Halkımızın, yaşadığı ekonomik, sosyal ve erozyona uğrayan birçok değerlerin yeniden ihya edilmesi ve refah içinde yaşaması için Yeniden Refah partisini tek umut olarak gördüğüne dikkat çeken Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, konuşmasında şu görüşleri dile getirdi.

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

“Geldiğimiz noktada halkımızın ne hükümete ne de her gün çatırdama sesi gelen 6’lı masaya güveni ve itimattı kalmıştır. 20 yıldan beri tek başına ülkemizi yöneten Ak Parti Hükümeti, birçok alanda hizmet sunmakla birlikte uygulanan yanlış politikalar sebebiyle halkımızı, işsizliğe, yoksulluğa ve açlığa mahkûm etmiştir. Metal yorgunluk yaşayan ve birçok yolsuzluk ve usulsüzlükle gündeme gelen Ak Parti Hükümetine halkımızın verdiği 20 yıllık görev süresi dolmuştur. Sahadan ve vatandaşlarımızdan aldığımız mesaj şudur ki halkımız, milli kaynaklarımızı yine milli bir zihniyetle harekete geçirecek ve ülkemizi kalkındıracak Yeniden Refah Partisi iktidarını sabırsızlıkla bekliyor”

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN