Ziyaretçi Haberleri

Ziyaretçi Haberleri

Harput’a yaz aylarında yoğun ilgi

Tarihi Harput bölgesi, hafta sonu hem tarih meraklılarını hem de doğaseverleri ağırladı. Vatandaşlar, Harput’taki müzeleri ziyaret ederek bölgenin zengin tarihine tanıklık etti, ardından piknik alanlarında keyifli saatler geçirdi.

Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri devam ediyor

11 Temmuz’da ziyaretçilerine kapılarını açan Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri, Valilik meydanında devam ediyor. gündüzleri alışverişlerini yapan ziyaretçiler akşamları ise Elazığlı sanatçıların sahne aldığı konserlerde doyasıya eğleniyor.

Harput Hayme Ana Çarşısı düzenlenen törenle açıldı

Harput Hayme Ana Çarşısı açıldı. Çarşıda yıl boyunca kadınların ürettikleri el emeği ürünler Harput’u ziyarete gelecek olan ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Doğa Aşığı Gezginlerin Gözdesi Saklıkapı Kanyonu 

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu ziyaretçi karşılama merkezi kanyonları gezmeye giden vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek. 

Başkan Şerifoğulları’na, Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kitap Fuarı’na vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor 

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. 

Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı 

Elazığ Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen 4. Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. 

Fırat Üniversitesi Hastanesinden önemli saat duyurusu 

Fırat Üniversitesi Hastanesi tarafından hasta ziyaretçi saatleriyle alakalı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada gündüz 12.30-14.00 ve akşam ise 18.30-20.00 olarak belirlenen saatlere uyulması uyarısı yapıldı. 

Milletvekili Bulut: Elazığ Harput Dini İhtisas Merkezimiz ziyaretçilerini bekliyor 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Harput’ta yapılan ve hizmet sürdürecek olan Harput Dini İhtisas Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut, “Herkes ne kadar güzel bir proje yaptığımız takdir edecektir” dedi. 

Dijital Kütüphane ilk yılında 175 bin ziyaretçi ağırladı

Elazığ Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi, hizmete sunulduğu ilk yıl 175 bin ziyaretçiyi ağırlayarak önemli bir eğitim hizmeti gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kitap Fuarı on binleri ağırladı

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen Kitap Fuarı, 150 bine yakın ziyaretçi ağırladı.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı devam ediyor 

Elazığ Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen 4. Kitap Fuarı ikinci gününde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti. 

Güneydoğu Kariyer Fuarı’nda Ziver Holding standı yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “Güneydoğu Kariyer Fuarı”nda, Ziver Holding tarafından açılan stant öğrencilerin ve ziyaretçilerin akınına uğradı.

Rehabilitasyon merkezi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Özel Seçkin Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Gençlik Meclisi Üyeleri Hayvan Bakımevini gezdi 

Covid-19 salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında ziyarete kapatılan Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi kapılarını yeniden ziyaretçilere açtı

Umre ziyaretçilerine PCR ve antijen testi şartı

Suudi Arabistan, umre ziyaretçilerinin sağlığını korumak amacıyla ülkeye giriş prosedürlerinin güncellendiğini duyurdu.

Umreye gitmek isteyenlere müjde!

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, Covid-19’a karşı tam aşılanmış yabancı ziyaretçilerin 9 Ağustos'tan itibaren umre ziyareti yapabileceğini açıkladı.

Kent – Köy Yaşam Alanı Ziyaretçilerini Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Kent-Köy Yaşam Alanını ziyaret ettiler.

Çocukların Yeni Gözdesi 'Kent-Köy' Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, çocuklara yönelik sosyal projeleri arasında yer alan ve ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayan ‘Kent-Köy Projesi’nin son aşamasını görmek için alanda incelemelerde bulundu.