Zafran Haberleri

Zafran Haberleri

Vatandaşlar, e-devlet ve web-tapu üzerinden tapularının takibini yapabilecek

Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin yıllardan beri çözüm bekleyen bölgelerinde imar ve şuyulandırma problemini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çözüme kavuşturmasının ardından vatandaşların tapu işlemi tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları, saha çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

YENİ MAHALLE VE ZAFRAN MAHALLESİ’NDE YILLARDIR DEVAM EDEN SORUNU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

Nazırlı’dan, Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi’nde saha çalışması yaptı.

Elazığ’a ikinci Galericiler Sitesi yapılacak 

Elazığ Belediye Meclisi gündemdeki maddeleri görüşmek üzere şubat ayı toplantılarına başladı. Toplantıda Zafran Mahallesi’ne Galericiler Sitesi’nin yapılmasına karar verildi. 

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Elazığ’da 8 fırın için kura çekimi gerçekleştirildi

Elazığ’da Çatalçeşme Mahallesi’nde 3 adet, Yemişlik Mahallesi’nde 4, Zafran Mahallesi’nde 1 adet olmak üzere toplamda 8 adet fırının 16 hak sahibi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Zafran TOKİ Konutları Teslim Ediliyor

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan Zafran Mahallesi’ndeki hak sahibi vatandaşlar 20 Eylül – 4 Kasım 2021 tarihlerinde konutlarını teslim alabilecekler.