Yeşil Alan Haberleri

Yeşil Alan Haberleri

Yeşil alanlarda bahar temizliği

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Elazığ’da yeşil alanlar ilaçlanıyor

Elazığ’da genelindeki yeşil alanlar, haşerelere karşın ekipler tarafından ilaçlanıyor.

Elazığ Belediyesi’nden yeni yaşam alanları

Daha yeşil bir Elazığ için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebileceği yeni yaşam alanlarının ve parkların sayısını artırmaya devam ediyor.

Şehrin merkezine örnek bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için hayata geçirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Ailelerin, gençlerin ve çocukların dinlenebildiği, keyifli vakit geçirebildiği, yeşil alanlar, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanının bulunduğu Cemiloğlu Parkı, Elazığlılardan tam not aldı.

Başkan Şerifoğulları, dört yıllık hizmetlerini değerlendirdi 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin dördüncü yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan sosyal faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarından sportif faaliyetlere her alanda hayata geçirilen çalışmalarını anlattı. 

Park ve yürüyüş yollarında bakım çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

Elazığ’ı geleceğe taşıyan projeler hayat buluyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerioğulları’nın 5 yıllık hizmet dönemi için vaat ettiği 100 proje birer birer tamamlanarak Elazığ halkının hizmetine sunuluyor. Projeler arasında yer alan otopark, kent meydanı, yeşil alan, altyapı gibi mega projeler ise Elazığ’ı geleceğe hazırlıyor. 

Kent Meydanı çalışma sahasındaki ağaçlar taşınacak

Elazığ Belediyesi, Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi çalışmaları kapsamında alanda yer alan 20 adet ağacı, şehrin muhtelif noktalarındaki park ve yeşil alanlara taşıyacak.

Fırat Üniversitesi en yeşil kampüs sıralamasında dünyada 244’üncü Türkiye’de 13’üncü oldu

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en iyi ilk 20 üniversitesinden biri olan Fırat Üniversitesi, akademik yerleşkelerin yeşil alan oranı ve sürdürülebilirlik açısından değerlendirildiği uluslararası UI GreenMetric sıralamasında Türkiye’nin en yeşil 13’üncü kampüsü oldu. 

Lale ve sümbül soğanları toprakla buluştu

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; park, yeşil alan ve ana arterlerde bulunan refüj ve kavşaklarda 100 bin adet lale ile 7 bin 500 adet sümbül soğanını toprakla buluşturdu.

Elazığ Belediyesi Kışa Dayanıklı Yeşillendirme Çalışmalarına Devam Ediyor 

Elazığ Belediyesi, kent estetiğine değer kazandıran çalışmalarına devam ediyor. Daha yeşil bir Elazığ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde yeni park alanlarını bir bir hizmete sunarken yeşil alanlarda da çim ekimi, çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. 

Başkan Şerifoğulları, Park ve Yeşil Alanları İnceledi

Elazığ Belediyesi, daha yaşanabilir ve daha yeşil bir Elazığ için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.