Yeni Mahalle Haberleri

Yeni Mahalle Haberleri

Vatandaşlar, e-devlet ve web-tapu üzerinden tapularının takibini yapabilecek

Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin yıllardan beri çözüm bekleyen bölgelerinde imar ve şuyulandırma problemini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çözüme kavuşturmasının ardından vatandaşların tapu işlemi tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları, saha çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

YENİ MAHALLE VE ZAFRAN MAHALLESİ’NDE YILLARDIR DEVAM EDEN SORUNU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı. 

Muhtar Er, Yetkililere seslendi!

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, yetkililere seslenerek şehrin yeni mahallesinde aydınlatma direklerinin olmadığını dile getirdi.

Elazığ'a yeni bir mahalle kuruldu! İşte mahallenin ismi

Yemişlik Mahallesi ile Aşağıdemirtaş Bölgesi arasına yeni mahalle kuruldu. Yeni kurulan mahalle TOKİ’nin deprem konutlarının olduğu bölge oldu. Mahallenin adı Güneykent Mahallesi oldu.