Trabzon Haberleri

Trabzon Haberleri

Aksa Enerjimiz Yarınlara Projesi’nin Bir Sonraki Durağı Rize ve Trabzon

Aksa Grup Şirketleri’nin ilköğretim öğrencilerine enerji konusunda farkındalık yaratmak için başlattığı “Enerjimiz Yarınlara” Projesi, 6. yılında tüm enerjisiyle devam ediyor. Nisan ayında Antalya ile başlayan ve sonrasında Aksa Elektrik'in faaliyet gösterdiği Fırat EDAŞ bölgesindeki Malatya ve Elazığ ile devam eden proje, 22 Mayıs’ta Rize’de ve 23 Mayıs’ta Trabzon’daki öğrencilerle buluşacak. Bugüne kadar 2.000’den fazla çocuğa ulaşan projenin bu yılki etabında, yaklaşık 1.000 öğrenciye enerji konusunda kapsamlı eğitim verilecek.  

ELAZIĞ GSİM, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASININ İLİMİZDE OYNANMASI İÇİN TFF’YE RESMİ BAŞVURUDA BULUNDU

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanması için resmi başvuruda bulundu.

Müftü Aydın’a veda programı düzenlendi 

Trabzon İl Müftülüğüne atanan Müftü Selami Aydın için İş İnsanı Ayhan Şimşek tarafından veda programı düzenlendi. 

Müftü Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti 

Elazığ Müftülüğü görevinden Trabzon Müftülüğü görevine atanan Selami Aydın Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

Elazığ Müftülüğünde görev değişimi

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Elazığ Müftülüğü görevini yürüten Selami Aydın Trabzon Müftülüğüne atandı. Elazığ’a Kocaeli Kartepe İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ atandı.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper FETÖ’ye tepki gösterdi ‘Allah belalarını versin’

TRABZON İl Emniyet Müdürü Metin Alper, polis okulunda verdiği konferansta FETÖ terör örgütüne sert tepki göstererek, "Allah belalarını versin! O tankı 'benim kendi vatandaşımın üzerine sür' diye öğretilmedi. 'Savaşta düşmanın üzerine sür' diye öğretildi" dedi. Alper'in konuşmasına ait görüntü, sosyal medyada paylaşım ve beğeni topladı.