Toplantı Haberleri

Toplantı Haberleri

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Merkez Bankası’nın bugün gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu toplantısının ardından, eylül ayına ait bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı kararı belli oldu.

Prof. Demir, Kent Konseyi toplantısına katıldı

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir Kent Konseyi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

Kent Konseyi’nden önemli toplantı

Pilot İl olarak İstanbul’da uygulanması düşünülen Yarısı Bizden Kampanyasına Elazığ’ın da dahil edilmesi için 14 Eylül Cumartesi günü Kent Konseyinde toplantı yapılacak.

ASRİAD Başkanlığı'na Yeniden Erkan Demir seçildi

Asrın İş İnsanları Derneği Elazığ Şubesi, Olağan Genel Kurul Toplantısında Erkan Demir yeniden başkanlığa seçildi.

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nden istişare toplantısı

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından enflasyon düzeltmesi ve vergi kanunlarındaki son değişiklikler ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

THY Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim’de Elazığ’da yapılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim perşembe günü Elâzığ’da yapılacak. Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantıyla Elâzığ’ın kültür, turizm ve gastronomisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

AK Parti’de değişim için start veriliyor! 

AK Parti MKYK’nın bugünkü toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8. Olağan Büyük Kongre sürecinin başlatılması planlanıyor.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu değerlendirme toplantısı yapıldı

Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, olağanüstü genel kurul öncesi seçilen yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Besi OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında Besi OSB Yönetim Kurulu Toplantısı ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Keleş, Mollakendi’de muhtarlarla buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Mollakendi’de düzenlenen toplantıda merkez ve çevre köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gürtürk: Mesleğin güvenirliğini korumalıyız

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, ilimizdeki Gazete dernek başkanları görsel,yazılı,ajans ve internet medya mensuplarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Kurum’dan, Genel Başkan Özel’e cevap

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz gün Elazığ’a geldi. Bakan Kurum Elazığ’da il protokolünün de katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantının ardından konuşan Bakan Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik ifadelerine de cevap verdi.

Maden’deki heyelan riski masaya yatırıldı

Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı,Gürsel Erol ve Semih Işıkver, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile bir araya geldi. toplantıda Maden İlçesi’ndeki heyelan riski masaya yatırıldı.

Elazığ Ticaret Borsası YİK toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

Emekliler, kritik zirveden çıkacak kararları bekliyor

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün Beştepe'de saat 15.30'da bir araya gelecek.

Aksu, ikinci öğretim programlarının kapatılmasını değerlendirdi

Kurs Der Başkanı Veli Aksu, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın 259. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmalar sonrası açıklamalarda bulundu.

Harput Der, Sevdamız Harput Dergisi için bir araya geldi

Harput Der, Sevdamız Harput Dergisi’nin ikinci sayısı için düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Açıkkapı, Tarım ve orman alanındaki destekleri açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Elazığ'a yönelik Tarım ve Orman alanındaki desteklerle ilgili konuştu. Milletvekili Açıkkapı Elazığ’a yapılan destekleri ve tutarlarını listeledi. Açıkkapı ayrıca ana hedeflerinin Elazığ'ın tarımsal üretim kapasitesini arttırmak olduğunu söyledi. 

Elazığ BESİ OSB istişare toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Başkanlığında BESİ OSB Müteşebbis Heyeti İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kabine bugün toplanacak

Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Türkiye'nin iç ve dış siyasi meselelerine konuların ele alınacağı toplantıdaki ana gündem maddesi 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamları olacak.

Milletvekili Açıkkapı’dan yatırımcılara Elazığ çağrısı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki meselelere değinirken, yatırımcılara ise “Elazığ” çağrısında bulundu.

AK Parti'de kritik MYK! 5 il başkanı değişiyor

Seçimler sonrası AK Parti için kritik günlerden biri geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplanıyor. Toplantının ana gündemi 'değişim' talebi... Asgari ücretlilerin merakla beklediği temmuz zammı da masadaki konulardan...

Dost Meclisi’nin konuğu Milletvekili Keleş oldu

Müsiad Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantısının konuğu AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş oldu.

Türkoğlu, MÜSİAD Dost Meclisi’nin konuğu oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi, Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu’nun konuk olduğu dost meclisi toplantısı düzenledi

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

EDEP’ten değerlendirme toplantısı

Eğitime Destek Platformu mayıs ayı değerlendirme toplantısı TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci’nin katılımı ile gerçekleştirildi