Tarife Haberleri

Tarife Haberleri

Otogaza büyük zam!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından otogaza da (LPG) zam yapılıyor. Sektör kaynaklarına göre, yeni fiyat tarifesi bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

Elektrikli araçların şarj fiyatlarında yeni tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.

Doğal gazda zam var mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), temmuz itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Doğalgaz fiyatları değişti mi? BOTAŞ açıkladı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi. 

Uçak seferlerinde kış tarifesine geçildi 

Türk Hava Yolları (THY) tarafından uçuş programında değişikliğe gidildi. Geçilen Kış tarifesinde Elazığ’da uçuş saatlerinde değişikliğe gidilmezken Malatya’da uçuş saatlerinin değişmesi tepkiye neden oldu. 

Elektrikte ekim tarifesi belli oldu zam geldi! 

1 Ekim'den itibaren geçerli olacak yeni elektrik fiyat tarifesi belirlendi. Yeni tarifeye göre, konut aboneleri için zam yapılmazken, sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Doğal gaza zam var mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ağustos itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Doğal gazda temmuz tarifesinde zam var mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), temmuz itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nisan ayından itibaren tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz" dedi. 

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı ücret tarifesi belli oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı 3 Ocak tarihinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Toplu taşımaya zam geliyor 

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, toplu taşımaya zam yapılacağını açıkladı. Yeni tarifeyle birlikte Bir kişi 6 TL, öğrenci fiyatı ise 4 TL 50 kuruş olurken taksimetre açılışı ise 12 TL olacak. 

Doğal gaza büyük zam! 

Doğal gazda haziran ayı için konut abonelerinin tarifesine yüzde 30, sanayi grubu tarifesine yüzde 40 ve elektrik üretim santrallerinin tarifesine de yüzde 17 zam yapıldı.

EPDK'dan flaş elektrik zammı açıklaması!

EPDK'dan elektrik zamlarına ilişkin son dakika açıklaması. Elektrik fiyatları 2022 yılına fahiş zamlarla başlayarak damga vurmuştu. Daha sonra kademeli tarife sınırında iki kez değişiklik yapılmıştı. Elektrik fiyatlarındaki oynamaların olma ihtimaline ilişkin açıklama geldi.

Elektrikte indirimli tarife 1 Mart'ta!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısının ardından elektrik tarifelerinin vatandaşlar ve esnaflar lehine düzeltileceğine ilişkin açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, dün üreticilerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Evlere ve cem evlerine yeni tarife

Elektrik faturalarına gelen tepkiler sonrası 150 kilovatsaat sınırı evlerde 210'a çıkarılmıştı. Cemevlerine gelen ticarethane olarak hesaplanan 30 bin liraları faturalara da tepki yağmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiği ve faturalara yeni düzenlemenin 10 gün içinde duyurulacağı konuşuluyor.

Başkan Arslan: İşyerleri için elektrik tarifesine yeni bir düzenleme talebinde bulunduk 

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, ocak ayında gelen elektrik faturalarının çok sayıda işletmeyi zor durumda bıraktığını belirterek, işletmelere kademeli yeni bir tarife uygulanması için TOBB nezdinde girişimlerde bulunduklarını açıkladı. 

Elektrik tarifeleri yeniden düzenleniyor!

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik faturası tarifesinde değişikliğe gidileceğini ifade etti. İndirimli tarifenin 210 kilovata yükseltileceğini aktaran Erdoğan, "En düşük tarifede günlük 5 kilovat olarak hesaplanan elektrik tüketim tutarını 7 kilovata dolayısıyla aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz" dedi.

EPDK'dan elektrik faturası açıklaması!

EPDK, 1 Ocak'tan itibaren geçerli elektrik tarifelerinin aralık faturalarına yansıtıldığına yönelik şikayetler üzerine aralık faturalarını mercek altına aldı.

2022 vergi ve harç tarifesi Resmi Gazete'de

2022 yılında vergi, harç ve cezalarda yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak belirlenmişti. Yeni yılda uygulanacak tarifeler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Toplu taşım ücretlerine zam meclis gündeminde 

Elazığ Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda toplu taşım ücretlerine ve taksimetre tarife ücretine zam görüşüldü. 

Sanayi ve santrallerdeki doğalgaza kallavi zam!

Doğalgaza kasım ayında yüzde 49 zam geldi. Zam, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yapılırken bu ay da mesken tarifesi sabit kaldı.

Doğalgaza zam geldi!

Şubat ayının ilk zammı doğalgaza geldi. Doğalgazda şubat ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde yüzde 1 zam yapıldı.

Araç Muayenesinde Ücret Tarifesi Değişiyor

Araç muayene ücretlerinde tarife, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artırıldı. Buna göre otomobillerde KDV dahil muayene ücretleri 342,2 liradan 372,88 liraya çıktı.

Doğalgaza zam yapılacak mı?

Doğal gazda aralık ayında geçerli olacak fiyat tarifeleri, tüm abone gruplarında sabit tutuldu.. Bu da yıl sonuna kadar zam olmayacağı anlamına geliyor.. Aralık ayında gaz fiyatı, konutlar için 1000 metreküpe bin 251 TL olarak kaldı.

EFT yapacaklar dikkat! Tarife değişiyor

Mobil ve internet bankacılığı üzerinden 1.000 liraya kadar olan EFT’lerden 1 lira, 1.000-50.000 lira arasındaysa 2 lira, 50 bin lira ve üzeriyse de en fazla 25 lira ücret alınabiliyor. Fakat saat 16.00’dan sonra tarife değişiyor.