Sürat Haberleri

Sürat Haberleri

İl Özel İdaresi’nin çalışmaları takdir topluyor

Elazığ merkez, ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi başlattığı GES Projeleri ile İçme suyu çalışmalarına son süratle devam ediyor...

ANA ARTERLERDE EDS KAÇINILMAZ

Teknolojinin kendilerine sunduğu nimetleri sonuna kadar kullanan trafikte kendini aslan zanneden şoförlerimiz var. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Can kayıplarımız artıyor

Deprem bölgelerine ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te açıklamalarda bulundu. Eksiklerin süratle giderileceğini vurgulayan Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 16 bin 546 kişinin hayatını kaybettiğini, 66 bin 132 kişinin yaralandığını duyurmuştu. Daha sonra AFAD'dan yapılan açıklamaya göre ise 17 bin 406 kişinin hayatını kaybettiği, 71 bin 866 kişinin yaralandığı açıklandı.

Başkan Şerifoğulları’nın projeleri şehre değer katıyor

Şahin Şerifoğulları idaresindeki Elazığ Belediyesi şehre değer katan çalışmalarla adından söz ettiriyor. Şantiye belediyeciliğinin gereksinimlerini yerine getiren Elazığ Belediyesi bu anlamda kamuoyunun takdirini kazanıyor. Göreve gelmeden 11 ana başlıkta 100 projesini kamuoyu ile paylaşan Başkan Şerifoğulları, hedefe emin adımlarla ilerliyor. Bugün kentin doğusundan – batısına, kuzeyinden güneyine belediye çalışmaları süratle devam ediyor.

Benzin, motorin ve LPG'ye 2.5 ila 3 lira zam geliyor!

Akaryakıt istasyonları, fiyatlardaki artış beklentisinin ardından litre fiyatlarının listelendiği tabelaları ikisi ana rakam, ikisi de virgül sonrası küsurat olmak üzere dört haneli rakamlara hazırlıyor.