Suç Duyurusu Haberleri

Suç Duyurusu Haberleri

Av. Gök, İsrail’e suç duyurusunda bulundu

Avukat İbrahim Gök, İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırım nedeniyle Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcılığına suç duyurunda bulundu.

Milletvekili Işıkver: Elazığ halkı sahipsiz değildir 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığsporlu taraftarların, Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşadığı kötü olaylar ile ilgili taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Saadet Partisinden İsrail’e suç duyurusu 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve Elâzığ’da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları İsrailli yetkililer ile ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Elazığ Barosu İsrail’i Uluslararası Ceza Mahkemesine şikayet etti 

Elazığ Barosu, İsrail’in savaş suçu işlediği gerekçesi ile cezalandırılması için uluslararası ceza mahkemesine suç duyurusunda bulundu. 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’ndan suç duyurusu!

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

BDDK'dan 26 kişiye suç duyurusu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), sosyal medya ve yayın organları üzerinden kur hareketlerini manipüle etmeye yönelik paylaşımları dolayısıyla toplamda 26 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

104 Emekli Amiral Hakkında Suç Duyurusu

Elazığ'dan bildiride imzası olan 104 emekli amiral hakkında suç duyurusunda bulundu. 104 emekli amiralin gece yarısı yayınladığı bildiriye tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Memur-Sen Elazığ Şubesi üyeleri adliyeye giderek bildiride imzası bulunan emekli amiraller hakkında suç duyurusunda bulundu.

Önder'den Suç Duyurusu!