Stant Haberleri

Stant Haberleri

İHH, Gazze yararına stant açtı

Harput’ta Elâzığ İHH Kadın Kolları tarafından geliri Gazze’ye gönderilmek üzere stant açıldı.

5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali başladı 

Elazığ'da her yıl düzenlenen "5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali" yoğun katılım ile başladı. Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığında, Elazığ Valiliği ile Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle Valilik Meydanı'nda düzenlenen festivalde vatandaşlar stantları gezerek köfte ekmek ile yöresel ürünlerden tattı. 

Elazığ Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi 

İzmir Karşıyaka Bostanlı’da düzenlenen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı’nın Elazığlı sanatçıların verdiği konserler ve yöresel ürünlerin yer aldığı stantların gezmesi ile devam etti. 

Güneydoğu Kariyer Fuarı’nda Ziver Holding standı yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “Güneydoğu Kariyer Fuarı”nda, Ziver Holding tarafından açılan stant öğrencilerin ve ziyaretçilerin akınına uğradı.

Elazığ’daki etkinliklere dördüncü yasaklama

Elazığ’da 15 gün süreyle her türlü açık hava toplantısı, yürüyüş, miting, basın açıklaması, stant açma, anma töreni, toplu karşılama ve uğurlama gibi eylem ve etkinlikler yasaklandı. 

Randevusuz Covid-19 Aşı Stantları Kuruldu

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Elazığ’da başlatılan aşı seferberliğine hız kazandırmak ve vatandaşların aşıya ulaşımlarını daha da kolaylaştırmak üzere şehrin üç ayrı noktasına COVİD-19 Aşı Standı kuruldu.