Sorun Haberleri

Sorun Haberleri

Sanayi Sitesinin finansman sorunu çözülüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile sanayi sitesinin finansman durumunu görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan Milletvekili Nazırlı, sanayi sitesinin yapımında kullanılmak üzere 600 milyon doların bu yıl içerisinde imzalanarak tahsis edileceğini duyurdu.

CHP, Şeker pancarı üreticilerinin sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un öncülüğünde Elazığ’a gelen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Elazığlı çiftçilerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Milletvekilleri Gürsel Erol ve Ömer Fethi Gürer’in bu kapsamdaki son durağı Elâzığ şeker fabrikası oldu. Burada açıklama yapan heyet Şeker Pancarına verilen taban fiyatı gündeme aldı.

Keleş, Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Karşıyaka Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Keleş sorun ve talepleri dinledi.

Maden ve Yurtbaşı’nın sorunları, Bakan Kurum’la görüşüldü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı beraberinde Maden Belediye Başkanı Musa Orhan ve Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. 

Havabulut: Esnaflarımız ekonomik sorunları aşamıyor

Esnafların yaşadığı ekonomik sıkıntılar üzerine konuşan Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, “Elazığ halkı yerel halka destek olmalı” dedi.

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti. Keleş, ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Milletvekili Erol'dan sığınmacı çıkışı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol sığınmacı ve düzensiz göç sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Akuşağı Köyü ve 6 mezrasının su sorunu giderildi

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından, Baskil ilçesine bağlı Akuşağı Köyü’nde içme ve şebeke suyu tesisi ile GES yapım işi tamamlandı.

Açıkkapı, mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı mahalle muhtarlarına tebrik ziyaretinde bulunarak mahallelerle ilgili talep ve sorunları dinledi.

Açıkkapı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı çarşı esnafıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Milletvekili Işıkver, vatandaşların sorunlarını dinledi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programı kapsamında vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

YENİ MAHALLE VE ZAFRAN MAHALLESİ’NDE YILLARDIR DEVAM EDEN SORUNU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

Işıkver, Çimento Fabrikası ve Maden’deki sorunları meclise taşıdı

TBMM’de söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Çimento Fabrikası ve Maden İlçesinde yaşanan sorunlara değindi.

Başkan Küçük: İnsanca bir yaşam istiyoruz

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şube Başkanı İhsan Küçük, emeklilerin yaşadıkları sorunlarla ilgili bir basın açıklaması yaparak kamuoyuyla paylaştı.-

Erol, Maden’in 3 Talebini Meclis’te Dile Getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Maden ilçesine yaptığı ziyaret sonrası vatandaşların taleplerini Meclis’te anlatarak sorunların çözümü için destek istedi.

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver Maden’in peşini bırakmıyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'ın Maden ilçesinde yaşanan ciddi çevre ve yerleşim sorunlarına dikkat çekerek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye yönelik yazılı bir soru önergesi verdi. 10 Haziran 2024 tarihinde verilen önergede, Işıkver, bölgedeki afet ve çevre risklerine yönelik alınan tedbirleri ve vatandaşların mağduriyetini gündeme getirdi.

AK Parti milletvekillerinden ortak açıklama: Derdimiz de, sevdamız da Elazığ!

Elazığ Maden ilçesi hakkında yaşanan gelişmeler üzerine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in çağrısına, AK Parti milletvekillerinden destek geldi. MHP Milletvekili Semih Işıkver'in, ilçede yaşanan sorunları görüşmek üzere tüm siyasi partileri bir araya gelmeye davet etmesinin ardından AK Parti milletvekilleri ortak bir açıklama yaptı.

Keleş: Palu ve Kovancılar içme suyu sorunu çözülüyor

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Palu ve Kovancılar içme suyu Arıtma Tesisi’nin proje süreci tamamlandığını açıkladı.

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan uyarı!

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, dünya genelinde özellikle 13-15 yaş arası çocuklar ve gençler arasında giderek yaygınlaşan elektronik sigaranın yol açtığı sağlık sorunlarına dikkat çekti. Elektronik sigaranın tıpkı sigara gibi çeşitli kimyasallar ve bağımlılığa yol açacak düzeyde nikotin içerdiğini söyleyen Prof. Dr. Açık, “Ülkemizde satışı yasak olmasına rağmen denetim yetersizliği ve ihlallere göz yumulması nedeniyle gençlerimizin hayatı tehlikeye atılıyor” dedi.

Işıkver, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la telefonda görüştü

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara kullandırılan kredi faiz oranlarının artması sonrası iş dünyası temsilcilerinin çağrı üzerine yoğun girişimlerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaşanan sorunun çözümü için temaslarını sürdürüyor.

Erol: Siyasi polemikler sorunların çözümüne katkı sağlamaz

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafların sorununu çözmek için siyasi polemikler yerine çözüm odaklı birlikteliğin sağlanması gerektiğini söyledi.

Erol: Elazığ esnafının sorununu meclise taşıdık

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafın sorunları ile ilgili meclise soru önergesi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sorunlarını Meclise taşıdı.

Milletvekili Keleş, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi

Milletvekili Erol: Bu durum Elazığ’a yapılan bir haksızlıktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın Kültür Yolu Festivalleri projesi kapsamına alınmamasının bu şehre haksızlık olduğunu dile getirerek sorunu TBMM’ye taşıdı.