Şehit Aileleri Haberleri

Şehit Aileleri Haberleri

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

Milletvekili Keleş, Elazığ’da ziyaretlerini sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği ile Şehrülaziz El-Aziz Engelsiz Sosyal Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

Elazığ’da şehit aileleri için anlamlı program 

Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda şehitlerimizin aileleri bir araya geldi. 

Demirbağ: Huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz

Şehit Aileleri Federasyonu tarafından düzenlenen programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Şehitlerimiz olmasaydı bugün milletçe huzur içinde yaşayamazdık. Benim de kayınpederim şehit düştü. Kıymetli şehit ailelerimize böyle evlatlar yetiştirdikleri için saygılar sunuyor, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. 

Başkan Doğan, güven tazeledi 

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu 2. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut Başkan Veysel Doğan güven tazeledi. 

Şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildi 

Şehit aileleri ve gaziler için Elazığ’da iftar programı düzenlendi. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman yaptığı konuşmada, “Bugünleri yaşamamızda kıymetli şehitlerimiz ve gazilerimizin büyük gayretleri, fedakarlıkları ve cesareti var” dedi. 

Başkan Şerifoğulları, Milletvekili Gürsel Erol’a cevap verdi 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’a bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ın Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nde ağırlanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, aynı nezaketi Elazığ’a gelen tüm misafirlere gösterilmesini istedi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da Milletvekili Erol’a sosyal medyadan yanıt vererek, “Bingöl’de şehit ailelerine küfür eden, Diyarbakır’da Diyarbakır annelerinin bağrına ateş koyanlarla el ele gezenler bize misafir olamaz” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ekim ayı içerisinde Elazığ’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nden ziyaret talebinde bulunduklarını ve bu talebin geri çevrildiğini iddia etmişti. Milletvekili Erol, Elazığ’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyetin Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nde ağırlanmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı! Elektrikte yeni dönem başlıyor

EPDK Başkanı Yılmaz: “65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek”