Saha Çalışmaları Haberleri

Saha Çalışmaları Haberleri

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, saha çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

MHP Heyetinden Bingöllüler Derneğine önemli ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatı, yoğun bir tempoda saha çalışmalarına devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, beraberinde MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

CHP Heyeti Elazığ'da 

CHP milletvekilleri Zeynel Emre, Nihat Yeşil ve Gürsel Erol, 2. tur seçimleri için Elazığ’a gelerek saha çalışmalarına başladı. 

Başkan Şerifoğulları seçim ziyaretlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde AK Parti Elazığ teşkilatı ve milletvekili adayları ile birlikte saha çalışmalarına devam ediyor. 

Açıkkapı: 14 Mayıs’a Kadar Elazığ’da adım atılmadık yer bırakmayacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimler için saha çalışmalarını ara vermeksizin sürdüreceklerini vurgulayarak bu kapsamda şehrin beklenti ve taleplerini anlayarak etkin bir hizmet anlayışı geliştireceklerini söyledi.

AK Parti Milletvekili adayları saha çalışmalarını sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyorlar. 

Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ’da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

Mavi Yeleklilerimiz Sahada

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sembollerinden olan Gönüllü Gençlerimize verilen Mavi Yeleklerimiz ve Gençlik Liderlerimize verilen Kırmızı Yeleklilerimizle saha çalışmalarına devam ediyoruz. Geçtiğimiz zamandan bu yana Deprem öncesi, Deprem Sonrası ve pandemi fark etmeksizin karşılıksız iyiliğe koşan Mavi Yeleklilerimiz, yaz ayları Kur’an Kurslarının başlaması ile camilerimize giderek çevre temizliği çeşitli oyunlar ve müzikal etkinliklerle gençlerimizle hemhal oluyorlar.

Başkan Şerifoğulları Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden ulaşım, altyapı, çevre ve temizlik çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.