Onarım Haberleri

Onarım Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden asfalt bakım çalışması

Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt bakım ve onarım çalışılmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi bakım ve onarım işi ihalesi 18 Ocak’ta

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfi Merkezleri, Bakım ve Onarım İşi İhalesi 18 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Kaymakam Dilekli, fark yaratıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi kaymakamlığına atandıktan bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla fark yaratan Kaymakam Mustafa Dilekli, ilçede bulunan ve Peygamber Efendimizin sahabelerinden Sultan Kubeys hazretlerinin türbesinin bakım onarımı için harekete geçti...

Elazığ İl Özel İdaresi’nden bir ilk!

Elazığ İl Özel İdaresi çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Güney Çevre Yolu bağlantısında çalışmalar tamamlandı 

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat bir duruma gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor. 

İl Özel İdaresi Asfaltlama çalışmalarını başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Elazığ’da yol onarım çalışmaları devam ediyor 

Yağışlardan etkilenen yollarda Elazığ İl Özel İdaresinin onarım çalışmaları devam ediyor. 

Elazığ Valiliği, Cem Evlerine yapılan destekleri açıkladı 

Elazığ Valiliği, Cem evlerine yapılan bakım ve onarım çalışmalarını açıkladı. Elazığ Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda cem evlerine yapılan çalışmaları açıkladı. 

Elazığ Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi 

Elazığ Havalimanı pistinde meydana gelen çatlak nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Pist onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından uçuşların yeniden Elazığ'dan yapılması planlanıyor. 

Park ve yürüyüş yollarında bakım çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

Elazığ Belediyesi yeni bağlantı yolları açmaya devam ediyor 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Elazığ’da kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 

Elazığ İl Özel İdaresi köy yollarını BSK asfaltla buluşturuyor

Elazığ İl Özel İdaresi asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.Mevsim koşulları dolayısıyla çalışmalarını daha da yoğunlaştıran Elazığ İl Özel İdaresi şehrin bir çok noktasında yol bakım onarım, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor. 

Elazığ İl Özel İdaresi, yol bakım ve onarımlarını sürdürüyor 

Elazığ İl Özel İdaresi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrin dört bir noktasında başlattığı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Tahir Şaşmaz Caddesi büyük beğeni topladı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, konforlu şehir içi ulaşım hizmeti için yol bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

İl Özel İdaresi, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi Elazığ genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor.

Son Uçak da Kalktı, Elazığ Havalimanı Kapatıldı

Elazığ havalimanı 45 gün süre ile pist bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla kapatılacak. Elazığ’dan farklı şehirlere uçmak isteyen vatandaşlar komşu şehirlerdeki havalimanlarını kullanacak.

Milletvekili Erol ‘Pist bakım ve onarım çalışmaları 30 bin öğrenciyi etkileyecek’

Elazığ Havalimanı'nın pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 01 Ekim tarihinden itibaren 45 gün süreyle uçuş trafiğine kapatılacağı öğrenildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi (PM) Gürsel Erol yaşanacak mağduriyetler olacağını aktardı.

İl Özel İdaresi Bozulan Köy Yollarında Onarım Çalışması Yaptı

Elazığ İl Özel İdaresi, şiddetli yağış nedeniyle bozulan köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdü.

Elazığ Belediyesi Sokak Kısıtlamasını Fırsata Çevirdi

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu uygulanan iki günlük sokak kısıtlamasını fırsata çevirerek asfalt serim ve yol bakım-onarımı çalışmaları yaptı.