Muş Haberleri

Muş Haberleri

Güllü’nün Elazığ potporisi beğeni topladı

Elazığlı Sevilen Sanatçı Emrah Güllü seslendirdiği Elazığ Potporisi ile beğeni topladı. Sanatçı son dönemde seslendirdiği eserlerle Elazığ ve Harput musikisinin tanıtımı yapmayı amaçlıyor.

YÜREKLİ VEKİL! 

Bu şehir her zaman kendisi gibi düşünen vekilleri baş tacı yapmış ve sonuna kadar arkasında durmuştur. Geçmişte 4 – 5 dönem vekillik yapmış olanların performansının yanı sıra halkla iç içe olmaları, kendilerine tepeden bakmamaları etkili olmuştur.

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu’ndan THM konseri

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, 13 Eylül Cuma günü saat 19.30’da düzenlenecek olan konser ile Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini icra edecek. Konser, ücretsiz olacak.

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nden istişare toplantısı

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından enflasyon düzeltmesi ve vergi kanunlarındaki son değişiklikler ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Karakuş: İdam cezası kaçınılmaz olmuştur

Diyarbakır’da 8 yaşındaki masum kızımız Narin’in hunharca katledilip bir çuvala koyularak bulunmayacak şekilde dere içine saklanması sonrasında özellikle çocuk ve kadınların taciz ve öldürülmesine yönelik suçlarla ilgili idam cezası yeniden gündeme geldi.

Yeniden Refah Partisi’nin Köy Buluşmaları programı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Köy Buluşmaları programlarıyla, köy sakinlerinin sorularını dinledi.

39 yıl sonra 6. kez bir ara geliyorlar

Elazığ İmam Hatip Lisesi 1984-1985 mezunları 39 yıl sonra 6. kez bir ara geliyorlar.

Türkiye'nin vergi rekortmenleri açıklandı! İlk sırada kim yer aldı

Türkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

Erol: THY derhal bu yanlıştan dönmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, THY Elazığ İl Müdürlüğü’nün Muş THY İl Müdürlüğü’ne bağlanmasına yönelik açıklamalarda bulunarak; “THY derhal bu yanlıştan dönmeli” dedi.

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Vali Hatipoğlu, Kovancılar'da

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilçe temaslarına Kovancılar ile devam etti. Kaymakam Mustafa Dilekli ve ilçe protokolüyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gezen ve vatandaşlarla buluşan Vali Hatipoğlu, ilçede gidilmedik yer bırakmadı.

Halk Eğitim Merkezi'nden ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, mezun olmuş veya açık öğretim de okuyan öğrencilere yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu açacak.

Elazığ Belediyesi’nden kamuoyuna duyuru

Elazığ Belediyesi’ne yönelik bazı basın yayın organlarında ve bazı sosyal medya platformlarında çıkan gerçeği yansıtmayan, iftira ve karalamaya yönelik haberlerin kamuoyu ile paylaşıldığı görülmüştür. Söz konusu haberlerde, “Elazığ Belediyesi’nin 17 aracı 539 milyon TL’ye kiraladığı ortaya çıktı.” ve “AKP'li belediyeden milyonluk ihaleler! Elazığ Belediyesi’nin ‘Yangından Koruma Malzeme Malzemeleri Alım işi’ ihalesini 1 milyon 974 bin 166 TL’ye gerçekleştirdi.” ifadeleri yer almaktadır.

Akbaş, olimpiyatlarda gümüş madalyanın sahibi oldu

Olimpiyatlarda 54 kilogramda mücadele eden Milli Boksör Hatice Akbaş gümüş madalyanın sahibi oldu.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Elazığ Belediyesi, Harput’ta Kürsübaşı programı düzenleyecek

Elazığ Belediye Musiki Toplulukları bünyesinde faaliyet gösteren Kürsübaşı Ekibi, bu akşam saat 19.00’da Hoca Hasan Hamam Müzesi önünde en güzel eserlerini Elazığlılar için seslendirecek.

Japon konuklar Harput’a hayran kaldı

Elazığ’ın geleneksel ipek iğne oyasına merak salan ve Elazığ’a gelen Ikumi Nonaka, Mika Tokisugi, Riko Tokoro, Naomi Shiratori ve Junko Orihara isimli Japon kadınlar, kadim medeniyetler merkezi Harput’ta unutulmaz bir gün geçirdi. Elazığ Belediyesi’nin Harput’ta gerçekleştirdiği çalışmalara hayran kalan Japon kadınlar, Harput musikisinin en güzel örneklerinin seslendirildiği Kürsübaşı programını ilgi ile izledi.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

Emekliler, kritik zirveden çıkacak kararları bekliyor

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün Beştepe'de saat 15.30'da bir araya gelecek.

TEDAŞ’tan Fırat EDAŞ’a ziyaret

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, TEDAŞ Elazığ 11. Bölge Müdürü Kamuran Işık ve beraberindeki heyet, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Müjdat Çelik’i ziyaret etti.

Dost Meclisi’nin konuğu Milletvekili Keleş oldu

Müsiad Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantısının konuğu AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş oldu.

Muzaffer Ertürk, kulakların pasını sildi

Elazığ Kültür ve Musiki Derneği tarafından düzenlenen bayram özel konserinde Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden TRT Ankara Radyosu Sanatçısı Elazığlı Muzaffer Ertürk sahne aldı.

BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Şerifoğulları’nı ziyaret etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Türkoğlu, MÜSİAD Dost Meclisi’nin konuğu oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi, Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu’nun konuk olduğu dost meclisi toplantısı düzenledi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Elazığ’a geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Prof. Dr. Mustafa Temizer’i anma ve anlama programı düzenlendi

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Prof. Dr. Mustafa Temizer’i anma programı düzenlendi.

Fırat EDAŞ, Elazığ’ın her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor

Hizmet bölgesinde yatırımlarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.(Fırat EDAŞ), kaliteli ve kesintisiz elektrik arzına yönelik, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri kapsamında, Elâzığ ve ilçelerinde yatırımlarını sürdürüyor.

Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer kabri başında anıldı

Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer vefatının 26. yıldönümünde aile yakınları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

Açıkkapı: Türkiye Cumhuriyeti'nin demir yumruğunu herkes görmüş olacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı basın açıklamasında mayıs ayı dış ticaret rakamlarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, dış ticaret açığının yüzde 48 azaldığını söyledi.