Memur Ve Emekli Maaşları Haberleri
SON DAKİKA

Memur Ve Emekli Maaşları Haberleri

Kabine Toplantısı'nda öncelikli gündem ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki yılın son Kabine Toplantısı'nda yeni asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış ve terörle mücadele operasyonları başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler görüşülecek.

Gözler memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamda 

Temmuz ayında emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı merakla beklenirken tüm gözler 6 aylık enflasyon verilerine çevrildi. Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki ilk 6 aylık enflasyon tahmini yüzde 40.75 olarak açıklandı. Eğer bu tahmin tutarsa SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 40.75, memurların ve memur emeklilerinin maaşına ise yüzde 40.25 zam yapılacak. 

Bahçeli'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili önemli açıklama

Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir. Emeklilerimizin, memurlarımızın hak ettikleri maaş zamlarını alacaklarına inanıyor, bunu destekliyoruz." dedi.

Memur ve emekli zamları için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Gündemde ağırlıklı olarak ekonomik gelişmelerin olması bekleniyor. Toplantının önemli maddelerinden biri de memur ve emekli maaşlarına yapılacak yıllık ek zamlar olacak. Toplantıda zam oranının belirleneceği kaydediliyor.

Memur ve emekliye Ocak ayında sosyal refah zammı nasıl yapılacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisine ocak ayında sosyal refah düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Maaşlarda ne kadar artış olacağı merak konusuyken, ek zamla ilgili masada iki ihtimal bulunuyor. İşte ayrıntılar...