Madalya Haberleri

Madalya Haberleri

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Akbaş, olimpiyatlarda gümüş madalyanın sahibi oldu

Olimpiyatlarda 54 kilogramda mücadele eden Milli Boksör Hatice Akbaş gümüş madalyanın sahibi oldu.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

Alpay’a, Devlet Şeref Madalyası verildi 

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Şuay Alpay’a, ikinci kez Azerbaycan Devlet Şeref Madalyası verildi. 

Elazığ Belediyespor’un Olimpiyat Vizeli Boksörü Gizem Özer, Güney Kore Yolcusu

Haziran ayında Polonya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2023 Avrupa Oyunları’nda branşında bronz madalya kazanarak 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı elde eden Elazığ Belediyespor Kulübü Boksörümüz Gizem Özer, Güney Kore’de düzenlenecek olan Milli Takım kampına katılacak. 

Şampiyon boksörler Vali Dr. Toraman’ı ziyaret etti 

İzmir’de düzenlenen Türkiye Büyük Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonasından altın madalyayla dönen Elazığlı boksörler Gizem Özer ve Mihriban Güneri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti. 

Şehit Mehmet Öter MTAL öğrencileri ödüllendirildi 

Diyarbakır uluslararası aşçılık ve pastacılık yarışmasına katılan Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 3 altın 1 bronz madalya ile ödüllendirildi. 

Fırat Üniversitesi, başarılı akademisyenleri ödüllendirdi

TEKNOFEST 2021 içerisinde gerçekleştirilen ISIF’21 buluş fuarı yarışmalarında başarı sağlayan Fırat Üniversitesi akademisyenlerine madalyaları Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından verildi.