Kurum Haberleri

Kurum Haberleri

SGK’dan IBAN numaralı SMS uyarısı! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, GSS prim borçlarına ilişkin IBAN numaralı SMS’lere kimsenin itibar etmemesi gerektiği konusunda uyarı yaptı.

Milletvekili Erol’dan, Ak Parti milletvekillerine eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Milletvekillerinin paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Milletvekillerinin kamu kurumlarının rutin çalışmalarını siyaset malzemesi haline getirdiklerini söyledi.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu 2024 yılı temmuz ayında Elâzığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısını açıkladı. Buna göre Elâzığ’da 158 bin 924 trafiğe kayıtlı araç bulunuyor

Işıkver: Yarısı bizden kampanyası Elazığ için elzemdir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından İstanbul'a özel olarak açıklanan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Elazığ'da da uygulanmasının şart olduğunu ifade ederek “Bu şartlar sağlanmazsa yüzyıllık yerleşim yerleri olan 18 mahallemiz enkaz yığını olarak kalmaya devam edecektir” dedi.

Bakan Kurum’dan, Genel Başkan Özel’e cevap

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz gün Elazığ’a geldi. Bakan Kurum Elazığ’da il protokolünün de katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantının ardından konuşan Bakan Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik ifadelerine de cevap verdi.

Bakan Kurum’un Elazığ programı belli oldu

Elazığ’a bugün gelecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un programı belli oldu.

Bakan Kurum’un, Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un 18 Temmuz Perşembe günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelmesi bekleniyor.

YKS sonuçları açıklandı

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy YKS sonuçlarının ÖSYM'nin internet adresinden açıklandığını bildirdi.

Işıkver'den, Eti Krom A.Ş açıklaması

Elazığ'da 11 gün önce başlayan ve şehrin gündemine bomba gibi düşen Eti Krom A.ş işçilerinin eylemi, bugün kurum sahibinin açıklamalarıyla yeniden tartışılmaya başlandı.

Sigara fiyatlarına zam 

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla sigaradan alınan ÖTV miktarı 6 aylık YİÜFE olan 19.49 oranında otomatik artırıldı. Sigara grupları yeni zamları açıklamaya başladı.

Elektrikli araçların şarj fiyatlarında yeni tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.

Elazığ’da Uygun Fiyatlı Et Satış Mağazası Açılıyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'da vatandaşların daha uygun fiyatlara et ve et ürünleri alabilmesi amacıyla uzun süredir Et Balık Kurumu ile yaptığı görüşmelerin müjdeli sonucunu kamuoyu ile paylaştı.

Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı’nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

TYP’liler çalışma süresinin uzatılmasını istiyor

Elâzığ’da toplum yararına programı kapsamında kamu kurumlarında kadın çalışanlar, çalışma sürelerinin uzatılması için yetkililerden talepte bulundular.

İlk çeyrek büyüme rakamları açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye’nin ilk çeyrek büyüme rakamlarını açıkladı. Buna göre Türkiye ekonomisi ilk çeyrekte yüzde 5,7 büyüdü.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı ne kadar?

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı mart ayında 154 bin 393 oldu.

Keleş, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, şehrin çeşitli kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ’ın doğum istatistikleri açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin doğum istatistiklerini açıkladı. TUİK’in açıkladığı verilere göre, Elazığ’ın doğum hızı 2018 yılında 18.2 iken 2023 yılında bu rakam 13,1’e geriledi.  Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin doğum istatistiklerini açıkladı.

Cumhuriyet Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

İlimizin önemli eğitim kurumlarından olan Cumhuriyet Ortaokulu’nda sosyal etkinlikler devam ediyor.

Milletvekili Keleş’ten sağlık çalışanlarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık kurumu ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık kurumlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

İl Özel İdaresi, vatandaşları uyardı

Elazığ İl Özel İdaresi, kurum adını kullanarak tekerli sandalye kampanyası adı altında para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

O Uygulama Türkiye’de erişime kapandı

Meta şirketinin X'e (Twitter) rakip olarak piyasaya sürdüğü ve şu anda dünya çapında yaklaşık 150 milyon aylık aktif kullanıcısı olan Threads uygulaması, Rekabet Kurumu'nun kararı sonrası Türkiye'de erişime kapandı.

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart Ayında 154 Bin 393 oldu.

Milletvekili Erol: Haklar hukuki çerçevede aranmalıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sendikal hak ve faaliyetlerin kurumların işleyiş ve düzenini engellememesi gerektiğini söyledi.

Elazığ Barosundan, ‘İddialar Araştırılsın’ açıklaması 

Elazığ Barosu tarafından yapılan açıklamada bir eğitim kurumunda ortaya atılan cinsel saldırı iddialarının araştırılıp aydınlatılması gerektiği ifade edildi. 

SGK emekli promosyonu hakkında duyuru yaptı! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerinin yaklaşık 2 katına çıkarılarak 8 bin ila 12 bin lira arasında belirlendiğini hatırlatarak anlaşmalı bankaların listesi yayınlandı.

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Septioğlu: Artık Vakit Geldi, Değişimi Elazığ’dan Başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor.

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.