Kırtasiye Haberleri

Kırtasiye Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye seti desteği

Elazığ Belediyesi 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte ilk ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye seti ve okul çantası desteğinde bulundu.

AK Partili kadınlardan öğrencilere destek

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, Kadın Kolları Başkanlığı'nın yeni Eğitim-Öğretim yılı için yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Adaklılar Derneği’nden eğitim yardımı 

Adaklılar Derneği tarafından 200 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. 

Başkan Arslan: Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalı 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala yaptığı açıklamada öğrenci ve velileri uyararak kırtasiye ve tüm okul araç ve gereçlerinin TSE kriterlerine uygun ve ambalajı şekilde kırtasiyelerden alınması çağrısında bulundu. 

Elaziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nden Eğitime Destek

El Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Elazığ’da bulunan yetim çocuklara kırtasiye yardımında bulundular.

İHH’dan Yetim ve Mülteci Çocuklara Kırtasiye Desteği

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi tarafından yeni başlayan eğitim yılı öncesinde 350 yetim ve mülteci çocuğunun kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Başkan Adayı Satıcı ‘Kim Dur Diyecek Bunlara’

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, Ulusal marketler ve bazı AVM’lerin kırtasiye ürünleri satmasına tepki göstererek herkesin kendi işini yapması gerektiğini söyledi.

Başkan Arslan’dan Ticaret Bakanlığı’nın Yasa Tasarısına Öneri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan yaptığı açıklamada, Kırtasiye ürün gruplarının da marketlerde satışının yasaklanacak ürünler arasında yer almasını istedi.