Kimlik Haberleri

Kimlik Haberleri

Gazze’de gönüllü hekimlik yapan kamacı yaşadıklarını anlattı

Gazze'de gönüllü hekim olarak Çalışan Dr. Taner Kamacı, Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yaşadıklarını anlattı. 

Ehliyet ve kimliğini yenilemeyenler dikkat! 

Cipli ehliyet ve kimlik kartlarına geçilmesi konusunda son tarih 31 Aralık 2023. Eğer vatandaşlar eski belgelerini kullanmaya devam ederlerse o cezayı ödemek zorunda kalacaklar..

Kent-Köy Yaşam Alanı, vatandaşların vazgeçilmezi oldu

Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı, şehre yeni bir kimlik kazandırdı. Kent yaşamıyla köy yaşamının hayat bulduğu Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği şehrin cazibe merkezlerinden biri oldu.

KPSS sonuçları açıklandı 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) sonuçlar belli oldu. ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2023-KPSS lisans oturumlarının sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr " internet adresinden açıklandı. Memur adayları, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilir. İşte, KPSS sonuç sorgula ekranı...

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik Görevine Doç. Dr. Kaya Atandı 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik görevine Doç. Dr. Şuheda Kaya atandı. 

Başhekimlik görevine Doç. Dr. Aydın önerildi 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Siyami Aydın’ın önerildiği ve bakanlık olur yazısı beklenildiği öğrenildi. 

Elazığ’da 2022 yılında 7,5 milyon kişi muayene edildi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, 2022 yılı 12 aylık dönemde Elazığ genelinde hastanelere, Aile Hekimliklerine ve diğer sağlık tesislerine müracaat eden toplam 7.429.354 hastanın muayene edildiğini açıkladı.

Bankalarda yeni dönem başladı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğünde açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, artık bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacağını duyurdu.

Sosyal konut projesine rekor başvuru!

Sosyal konut projesinde başvuru sayısı 3 milyonu aşarken bugünden itibaren, TC kimlik numarasının son hanesine göre başvuru yapma zorunluluğu kaldırıldı.

Emlakçılar kimliğine kavuşuyor

El-Aziz Emlakçılar Derneği girişimleri ile emlakçılar emlakçılık kimlik kartına kavuşuyor.

Bitlis şehitlerinin isimleri belli oldu!

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit düşen askerlerimizin kimlikleri belli oldu. 11 şehidimizin olduğu kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da şehit olduğu açıklanmıştı. Türkiye'yi yasa boğan haber akşam saatlerinde Bitlis'ten geldi. Bingöl'den havalanan Kara Kuvvetleri'ne ait bir helikopterin Tatvan'da düştüğü açıklandı.

Azerbaycan ve Türkiye anlaştı! Sadece kimlik göstermek yetecek

Türk vatandaşlarının sadece kimlikle yurt dışına çıkarak seyahat edecekleri ülkelerin sayısı artıyor. Azerbaycan Milli Meclisi, Azerbaycan ile Türkiye arasında "Ortak Medya Platformu" oluşturulmasını öngören ve iki ülke arasında kimlik belgeleri ile seyahate olanak sağlayan anlaşmalara onay verdi.

Prof. Keleş, Başhekimlik Görevine Atandı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Prof. Dr. Erol Keleş atandı. Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk’ün görevinden ayrılmasının ardından bir süredir boş olan başhekimliği koltuğuna atama gerçekleştirildi.

İlacı kesen yoğun bakımlık oluyor!

Sağlık Bakanlığı’nın tedavi algoritmasında yer alan “favipiravir”i söylentilere kulak asarak kullanmayı bırakan birçok kişinin yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.