Kadına Şiddet Haberleri
SON DAKİKA

Kadına Şiddet Haberleri

Erdoğan kararlıyız diyerek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şiddet mağduru ailelerle iftar programında açıklamalarda bulundu. Kadına şiddet konusunda mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi kadına şiddet ve kadın cinayetleri ayıbından kurtarmakta kararlıyız, amasız fakatsız mücadeleyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kadına şiddet ve şiddete sıfır tolerans konferansı düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Kadın, Aile, Çocuk ve Engellilerden Sorumlu Komisyonu tarafından kadına şiddet ve şiddete sıfır tolerans konulu konferans düzenlendi. 

AK Parti Kadın Kolları şiddete karşı tek ses oldu 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı kadına yönelik şiddetin sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın sorunu olduğunu söyledi. 

Pirinçci ‘Şiddeti bertaraf etmede toplumsal değerlerin gücüne inanıyoruz’ 

Kadına Şiddetle Mücadele günü nedeniyle açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Elazığ Kadın Komite Başkanı Emel Pirinççi “şiddetle başa çıkmak için gelin birlikte mücadele edelim” dedi. 

Başkan Şerifoğulları’nın Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Bakanlıktan 81 ile yeni genelge

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kadına şiddetle mücadelede yeni genelge yayınlandı, detayları 81 ilin valiliğine gönderildi.