Imar Yolu Haberleri

Imar Yolu Haberleri

Hicret Mahallesi’ne yeni imar yolu

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak projeleri yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu ve batı aksının trafik akışını rahatlatarak Protokol Yolu ile Hicret ve Aksaray Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizin her köşesine hizmet götürüyoruz 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ataşehir ve Güneykent Mahallerinde yapımı devam eden yeni imar yolu, muhtarlık ofisleri ve 16 derslikli ortaokulun inşa çalışmalarını yerinde inceledi. 

Yeni imar yolunda çalışmalar tamamlandı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesi, Salıbaba ve Sanayi Mahallelerini birbirine bağlayan güzergâhtaki yol çalışmalarını tamamladı.

Yeni imar yolunda çalışmalar tamamlandı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksaray Mahallesi ile Güney Çevre Yolu bağlantısını sağlayan yeni imar yolunun yapım çalışmalarını tamamladı.

Elazığ Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir trafiğini rahatlatmak ve ulaşımda konforu artırmak için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, şehir içi trafik yoğunluğunu rahatlatan ve vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan Necmettin Erbakan Bulvarı(Kuzey İmar Yolu) üzerinde kısa süre önce başlatılan yol yenileme çalışmalarını tamamlayarak tekrar hizmete hazır duruma getirdi.