Hefiad Haberleri
SON DAKİKA

Hefiad Haberleri

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve HEFİAD’ın düzenlediği “komşuluk mazi olmasın” temalı şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi. 

Ödül töreni düzenlendi 

Elazığ Bilim Merkezi’nde “Geleceğin Mühendisleri Tasarımlarını Yarıştırıyor” proje yarışmasının sergi ve ödül töreninin üçüncüsü yapıldı. Törene il protokolünden isimlerde katılım sağladı. 

Sevgili Günlüğüm Projesi geleneksel hale geliyor 

Komşuluk Mazi Olmasın Proje Gurubu tarafından yürütülen “Sevgili Günlüğüm Projesi” eğitim camiasının ilgisi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla daha fazla okulda uygulanmaya ve geleneksel hale gelmeye devam ediyor. 

HEFİAD’tan Türkiye Yazarlar Birliği’ne ziyaret 

Elazığ başta olmak üzere ülkemizin birçok ilinde yürütülmeye başlanan “Komşuluk Mazi Olmasın” projesini gerçekleştiren HEFİAD Başkanı Mehmet Gürdaş geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesini ziyaret etti. 

Elazığ'da öğrenciler ‘Komşuluk Mazi Olmasın’ diye yazacak

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Helal Finans Araştırmaları Derneği (HEFİAD) iş birliği ile şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenecek.

HEFİAD ve BİREVİM Tam Not Aldı Kısa Film Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti

BİREVİM ve HEFİAD sponsorluğunda Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde ‘Komşuluk Mazi Olmasın Kısa Film Yarışması ’ödül töreni gerçekleştirildi.