Hayır Çarşısı Haberleri

Hayır Çarşısı Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı 

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Emine Erdoğan, Elazığ Belediyesi standını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, Şule Yüksel Şenler Vakfı tarafından düzenlenen "Deprem Bölgesi Gönülden Gönüle Kardeşlik Köprüsü Hayır Çarşısı" etkinliğinde Elazığ Belediyesi standını ziyaret etti.

Vali Toraman’dan, yardımların toplandığı alanlara ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, deprem bölgelerine gönderilen yardımların toplandığı Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı'nı ve Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. 

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, vatandaşların kurban bağışı hisselerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırarak bu bayramda da bayram sevincinin geniş kitlelerle paylaşılmasına vesile olacak.

Elazığ Belediyesi’nden Kurban Bağış Kampanyasına Destek Çağrısı

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, bu bayramda da kurban bağışlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayarak bayram sevincinin geniş kitlelere ulaşmasına vesile olacak.