Fetö Haberleri
SON DAKİKA

Fetö Haberleri

Akşener'den Sönmez'e destek! FETÖ iddialarına son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında siyaset gündemine dair soruları yanıtladı. Millet İttifakı ve İYİ Parti'nin adayları üzerine bir değerlendirme yapan Akşener, program sunucusunun İYİ Parti Elazığ 1.Sıra adayı İrfan Sönmez ile ilgili sorduğu bir soru üzerine açıklama yaptı. Akşener, Sönmez'e isnat edilen FETÖ davası  ile ilgili olarak ;''Benim hakkımda dava açıldı. Havada duruyor. Benim ifadem bile alınmadı. Ben sanık mıyım? Tanık mıyım? Ben bile bilmiyorum. Bu tarz asılsız suçlamalar İstanbul İl Başkanımız için de söylendi. FETÖ suçlaması çok ağır bir suçlama.'' dedi.

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Tunceli ve Mazgirt ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

Milletvekili Demirbağ: Eli kanlı terör örgütleri olmasa, süper güç olurduk 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti grubu adına konuşma yaptı.  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmeleri sürüyor. Görüşmelerde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti grubu adına açıklamalarda bulundu. Milletvekili Demirbağ; “Şayet ABD beslemesi FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa, süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik.” ifadesinde bulundu.

FETÖ elebaşı Gülen’in öldüğü iddiası

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. New Jersey’de bulunan Tughrbooks isimli kitap yayıncısı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü paylaştı.

15 Temmuz sonrası FETÖ ile mücadelede kaç ihraç gerçekleşti

Milli Savunma Bakanlığının FETÖ ile devam eden mücadelesinde bugüne kadar 150’si general olmak üzere 24 bin 256 kişi ihraç edildi.

Fethullah Gülen öldü mü?

Fetö elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinde zehirlendiği ve öldüğü, onu zehirleyen kişinin de öldürüldüğü yönündeki iddialar sosyal medyada gündem oldu. Peki, Fethullah Gülen öldü mü?

FETÖ elebaşının sinsi 'sosyal medya' planı deşifre oldu

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in algı operasyonu yapmak için örgüt üyelerinin her birinin 10 ayrı hesap açmasını isteyip tweet sayısını iki katına çıkarma talimatı verdiği ortaya çıktı.

Bakan Soylu’dan tebrik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Bakım ve Yardım Sandığına (POLSAN) bağlı tüm şirketlerin ilk kez 2020'de kar ettiğini duyurarak, 'FETÖ'nün istismar edip içini boşaltmaya çalıştığı Polis Sandığı POLSAN, 15 Temmuz sonrası göğsümüzü kabartıyor.' ifadesini kullandı.

Süleyman Soylu'dan AİHM'in Selahattin Demirtaş kararına tepki! Demirtaş teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AİHM'in Selahattin Demirtaş kararını yorumlarken "Demirtaş teröristtir. AİHM'in aldığı karar boşlukta bir karardır, hiçbir anlamı yoktur." dedi. Bakan Soylu, 'çıplak arama' iddialarını gündeme getiren HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu için de "FETÖ'cü bir teröristtir, yargı gereğini yapmalı" ifadelerini kullandı.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper FETÖ’ye tepki gösterdi ‘Allah belalarını versin’

TRABZON İl Emniyet Müdürü Metin Alper, polis okulunda verdiği konferansta FETÖ terör örgütüne sert tepki göstererek, "Allah belalarını versin! O tankı 'benim kendi vatandaşımın üzerine sür' diye öğretilmedi. 'Savaşta düşmanın üzerine sür' diye öğretildi" dedi. Alper'in konuşmasına ait görüntü, sosyal medyada paylaşım ve beğeni topladı.

Akıncı Üssü davasında FETÖ’nün sivil imamlarına ceza yağdı

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki derbe girişiminin yönetildiği, aralarında FETÖ’nün sivil imamlarının da bulunduğu 475 sanıklı Akıncı Üssü davasında karar açıklanmaya başlandı. Sivil imamların cezası kesildi. İşte tüm detaylar...