Fatih Dönmez Haberleri

Fatih Dönmez Haberleri

Bakan Dönmez duyurdu! Elektrikte indirim sinyali

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, şubat ayı itibarıyla toptan elektrik fiyatlarında yüzde 15-16 seviyesinde bir gerilemenin olabileceğini belirtti.

Elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından Ocak 2023'te elektrik ve doğalgaza herhangi bir zam yapılmayacağı açıklandı. 

Milletvekili Erol sordu, Enerji Bakanı yanıtladı! İşte Elazığ’da elektrik borcundan dolayı kapalı olan abone sayısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’a dair önemli meseleleri meclis gündemine taşımaya devam ediyor.

Bakan Dönmez: Yüzde 14'e varan indirim yapıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrikte yeni düzenlemenin detaylarını açıkladı. Bakan Dönmez geçen yıl gaz ve elektrikte devlete yüklenen bedelin 100 milyar TL olduğunu söyledi.

Kabinede kritik gündem! 

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Masada iki önemli konu olacak Rusya’nın Ukrayna’yı işgali bir numaralı gündem maddesi olacakken elektrik faturalarındaki yeni düzenlemenin de bugün açıklanması bekleniyor.

Elektrikte indirimli tarife 1 Mart'ta!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısının ardından elektrik tarifelerinin vatandaşlar ve esnaflar lehine düzeltileceğine ilişkin açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, dün üreticilerle bir araya geldi.

Elektrik faturası düzenlemesi için son dakika açıklaması

Elektrik faturalarına gelen zamlarla ilgili yapılacak yeni düzenlemeler için son dakika açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ düzenlemenin ana hatlarına ilişkin yaptığı açıklamasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın konuyla ilgili çalışma yürüttüğünü söyleyerek kilovat sınırının yükseltilmesi ve vergilendirmeyle ilgili düzenlemeler olacağına işaret etti. Bakan Fatih Dönmez de konuya ilişkin açıklama yaptı.