Eleştiri Haberleri

Eleştiri Haberleri

Milletvekili Erol’dan, Ak Parti milletvekillerine eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Milletvekillerinin paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Milletvekillerinin kamu kurumlarının rutin çalışmalarını siyaset malzemesi haline getirdiklerini söyledi.

Açıkkapı: Tarımsal destekleri sürekli arttırdık 

Tarım ve Orman Bakanlığının 2023 yılı bütçe görüşmesinde söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, tarım alanında eleştirilerde bulunan muhalefete yapılan hizmetleri paylaşarak cevap verdi. 

Prof. Dr. Keleş’ten muhalefete bakanlık eleştirisi: Bu iş konuşmakla olmaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerine devam etti. 

HÜDA PAR’dan eleştirilere yönelik açıklama 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı Elazığ’da partiye yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili Erol’dan atama eleştirisi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Aydın Polat’ın, yeniden Bingöl’e görevlendirmesine tepki gösterdi.

Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili MHP'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bahçeli, " Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor" dedi.

Tayyar'dan hükümete eleştiri! 

Türkiye dün akşam ekonomideki 6 yeni düzenleme ile tanıştı. Ancak o düzenlemelerin ne olduğuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dahil hiçbir ekonomi kurmayı çıkıp açıklama yapmadı. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, 'üzgünüm' deyip topa tuttu.

Başkan Duran’dan eleştirilere yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ ziyareti hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. 

AK Parti'de seçim hazırlığı! Ekonomi, uzun yargılama, EYT ve erken yaşta evlilik harekatı

AK Parti seçim hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti’nin sahadan gelen eleştiriler doğrultusunda hazırladığı raporda, vatandaşların ekonominin yanı sıra, erken yaşta evlilikten doğan mağduriyet ve EYT gibi konuları dile getirdiği belirtildi.

Başkan Duran’dan Palu Belediye Başkanına Eleştiri!

CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’ı eleştirerek, belediyeye alınması düşünülen personellerle ilgili ehliyet, liyakat kavramının aranmadığını kaydetti. Başkan Duran açıklamasında şunları söyledi:

Başkan Yılmaz eleştirilere tek tek yanıt verdi!

Yurtbaşı Belediyesi ile ilgili bazı basın - yayın organlarında çıkan haberlere ilişkin aşağıda belirtilen hususlar kamuoyunun aydınlatılması adına önem arz etmekte olup, belediyeden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir.

Vali Yırık 'Allah Şahit Ben Toplantıya Kimseyi Davet Etmedim'

Muhtarlarla düzenlediği toplantıya davet edilmediği konusunda eleştirilen Vali Erkaya Yırık, eleştirilere yanıt verdi ve “Allah şahidim ben kimseyi toplantıya davet etmedim” dedi.

MHP lideri Bahçeli'den üniversite sınavı kaldırılsın önerisi

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasına üniversite sınavlarına yaptığı eleştiriyle başladı ve sınavların kaldırılmasını istedi.

Saadet Partisi fena karıştı!

SAADET Partisi'nde bir süredir Genel Bakan Temel Karamollaoğlu'na karşı harekete geçtiği bilinen Oğuzhan Asiltürk'ün kongre çağrısı partinin içindeki kaynamayı gün yüzüne çıkardı. Asiltürk'e yönelik ağır eleştiriler geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili CHP'nin eleştirilerine yanıt verdi. Erdoğan, "ABD'lilerle, Almanlarla, İngilizlerle ortaklık yaptığımızda ne oluyorsa, ne bir eksiği ne bir fazlasıyla Katarlı yatırımcılarla da aynısı olmaktadır." dedi.

Bakan Koca ‘Çin aşısını canlı yayında ilk ben yaptıracağım’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den getirtilecek 50 milyon doz koronavirüs aşısıyla ilgili eleştirilere tek tek cevap verdi. Bakan Koca, "Çin'den gelecek aşıyı kamuoyunun huzurunda aşıyı ilk ben yaptıracağım" dedi. Fahrettin Koca, korona aşısı olmanın zorunlu olup olmayacağını da açıkladı.