Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı Haberleri

Elazığ Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi 

İzmir Karşıyaka Bostanlı’da düzenlenen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı’nın Elazığlı sanatçıların verdiği konserler ve yöresel ürünlerin yer aldığı stantların gezmesi ile devam etti. 

İstanbul’da Elazığ rüzgarı esecek 

İstanbul Maltepe Fuar alanında 3- 6 Kasım tarihlerinde Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı yapılacak. 

Milletvekili Erol: Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara, İstanbul ve İzmir’de olmak üzere her yıl yapılan ve gelenekselleşen "Elazığ Yöresel Ürünleri Tanıtımı" etkinliğinin tekrar fuarlarda düzenlenmesi için basın açıklaması yaptı. Milletvekili Erol programda yaptığı açıklamada, “Elazığ yöresel ürünleri tanıtım günleri bizim ortak bir değerde buluşabilmemizin yeri olmalı” dedi. 

Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı yoğun katılımla devam ediyor 

MAREL’in destekleri ile 12 Aralık tarihine kadar devam edecek olan Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. 

Milletvekili Erol, Elazığ neredeyse bizde oradayız

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol İstanbul Maltepe etkinlik alanında gerçekleşen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarını ziyaret ederek vatandaşlar ve esnafla buluştu. 

Elazığ günleri için 9 tır yola çıktı 

İstanbul Maltepe Fuarı’nda 9-12 Aralık’ta düzenlenecek ‘Elazığ Günleri’ için 9 tır araç İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı. 

İstanbul’da Elazığ rüzgarı esecek 

İstanbul’da, 9 ve 12 Aralık tarihleri arasında Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı gerçekleştirilecek.

Ümraniye’de Elazığ yöresel ürünlerine yoğun ilgi   

Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla 27 ve 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Elazığ Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri İstanbul Ümraniye Santral Meydanı'nda devam ediyor.