Dut Haberleri
SON DAKİKA

Dut Haberleri

Milletvekili Erol: İhalenin şeffaf yapılmayacağı konusunda tereddütlerimiz var

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ilçesinde bulunan maden sahasının ihalesiyle ilgili hazırlanan şartnamenin, ihalenin yapılmasına uygun olmadığını belirterek, 'ihalenin şeffaf yapılmayacağı konusunda tereddütlerimiz var.' dedi.

Ümraniye’de Elazığ yöresel ürünlerine yoğun ilgi   

Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla 27 ve 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Elazığ Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri İstanbul Ümraniye Santral Meydanı'nda devam ediyor. 

Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara Açıkladı!

Vaka sayılarında düşüş olduğunu fakat henüz rahatlayacak noktada olmadığımızı belirten Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara tarih verdi. “Ben aşılıyım, bana bir şey olmaz” düşüncesinin yanlış olduğunu belirten Kara, " 65 yaşın üstünde, aşıda tereddüt eden yüzde 18’lik bir grubumuz var. Onların soru işaretlerini giderip, ikna eder ve bu grubu da aşılarsak çok daha rahat edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Açıkladı! Sınavlar Ertelenecek Mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3 Mayıs’taki sınavlarla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Sınavların erteleneceği iddiaları üzerine önemli bilgiler veren Bakan Selçuk, 'hocalarımız tabloyu ortaya koyduklarında bunların ertelenmesi gerekir bir şekilde yeniden bir tanzime ihtiyaç var denildiğinde, inanın hiç tereddüt etmeyiz derhal yaparız' dedi.