Dolar Haberleri
SON DAKİKA

Dolar Haberleri

Erdoğan ve Sisi, Gazze için ortak mesaj verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönünde girişimler bizim için yok hükmündedir." ifadelerini kullandı.

Elazığ bu ay kaç milyon dolarlık ihracat yaptı? 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Kasım Ayının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Kasım ayında 23 milyon 64 bin dolarlık ihracat yapıldı. 

Elazığ kaç milyon dolarlık ihracat yaptı? 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Ekim Ayının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Ekim Ayında 38 milyon 216 bin dolarlık ihracat yapıldı. 

Gram altın rekor kırdı! 

Altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altının gram fiyatı, ikinci kez 1800 liranın üzerini test ederken ons altındaki ve Dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1808 lirayı gördü.

Başkan Alan: Elazığ’ın ihracat performansı göz kamaştırıcı 

Son verilere göre, 2023 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatının 57 milyon 323 bin dolar olarak gerçekleştiğini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, “Bu rakam, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık olarak yüzde 147'lik bir artışı temsil ediyor. 2022 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatı 23 Milyon 221 Bin dolar seviyesindeydi. Bu da demek oluyor ki, Elazığ'ın ihracat performansı göz kamaştırıcı bir ivme kazanmış durumda” dedi.

Elazığ’da Ağustos ayında kaç milyon dolarlık ihracat yapıldı? 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Ağustos Ayının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Ağustos ayında 57 milyon 323 bin dolarlık ihracat yapıldı. Elazığ Ağustos ayındaki rekor artışla komşularının lideri oldu. 

Benzine yeni zam geldi! 

Araç sahiplerine kötü haber. Brent petrol fiyatlarıyla birlikte dolardaki yükseliş sonrası bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 2 lira zam yapıldı. Bu zamla birlikte benzinin fiyatı 36 lirayı aştı. 24 Temmuz 2023 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Zamla birlikte 25 Temmuz 2023 Salı günü benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Benzin, motorin ve LPG'ye zam geldi! 

Seçim sonrası dolar kurundaki artışla birlikte zam üstüne zam gelen benzin, motorin ve LPG'ye bu gece yarısı ise KDV zammı geldi. Gece yarısı benzin 40 kuruş, motorin 38 kuruş, LPG ise 15 kuruş fiyat artışı oldu. Önümüzdeki günlerde benzin, motorin ve LPG'ye ÖTV zammı da eklenecek.

Benzin fiyatlarına okkalı zam yolda! 

Dolar kurundaki sert yükseliş akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Benzine 2 lira 11 kuruşluk zam bekleniyor Zam, salı gününden itibaren geçerli olacak

Dolar 25 lirayı da aştı! 

Merkez Bankası'nın dün 27 ay sonra yaptığı faiz artışı sonrası dolar ve euro adeta çıldırdı. Faiz artışını yeterli görmeyen döviz kurları dakika dakika rekor üstüne rekor kırdı. Dolar yeni güne tarihi bir rekor daha kırarak başladı. Dolar tarihte ilk kez 25 lirayı aştı. Vatandaş "Dolar kaç TL oldu" diye ekranlardan gözünü ayıramaz hale geldi.

Gram altın rekor kırdı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 27 ay sonra bir ilke imza attı. Gram altın TCMB'nin faizi yüzde 8,5'den yüzde 15'e çıkarması sonrası Dolar/TL kurunun 24 üzerine çıkmasıyla 1500 TL seviyesine ulaştı.

Altın yeni rekor kırdı! 

9 Haziran 2023 altının onsu 1.965,09 dolardan işlem görürken gram altın 1480 lirayı görerek rekor kırdı. Yaz aylarında 1500'lü rakamların görülebileceği konuşuluyor. İşte haftanın son işlem gününde altın fiyatları....

Benzine büyük zam geliyor! 

Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte doların Türk Lirası karşısında 23 liranın üzerine çıkarak tarihin en üst seviyesini görmesi sonucu akaryakıt ürünlerine araç sahiplerini deli edecek zam geliyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 40 kuruş zam geliyor. Yeni zamlar da kapıda bekliyor...

Motorine çok kallavi zam geliyor! 

Petrol fiyatları 77 doları aştı, dolar tarihinin en yüksek seviyesini görerek bugün itibariyle 21 lirayı aştı. Bu da akaryakıt ürünlerine zam olarak dönmeye başladı. Geçen hafta benzine gelen zamların ardından bu hafta motorine de çok büyük zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 19 TL'den 21 TL'ye yaklaşacak. Benzine de zam kapıda.

Gram altında tarihi rekor 

Dolar/TL kurunun yükselişinin etkisiyle altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın her geçen gün rekorunu yeniliyor. Gram altın şu sıralar 1.327 liradan alıcı buluyor.

Altın fiyatları fırladı şubat rekoru geldi! 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bir süredir düşüşte olan altın 17 Mart sabahı bir anda fırladı ve gram altın 1181 lira seviyesini gördü. Uzmanlara göre bu yükselişin devamı var. 2023 yılı tahminleri ne yönde? Öte yandan dolar ve Euro'da da yükseliş var. İşte piyasalarda son durum.

2022 yılı Aralık ayı ihracat oranları belli oldu 

Türkiye ihracatçılar meclisi 2022 yılı aralık ayının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Aralık ayında 26 milyon 699 bin dolarlık ihracat yapıldı. 

Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret paylaşımı!

2023 asgari ücret 8 bin 500 lira oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2002 yılından bu yana uygulanan asgari ücret ve dolar karşılığının yer aldığı tabloyu paylaştı.

Motorine büyük indirim! 

Üst üste gelen zamların ardından motorine 1 lira 56 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. İndirim 15 Kasım Salı yani bu gece yarısı pompaya yansıyacak. Petrol fiyatlarında ise bu hafta düşüş var. Petrolün varil fiyatı 95.52 dolara geriledi.

Motorine çok büyük indirim! 

Petrol ve dolar piyasalarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmayla birlikte dalgalanmaya devam ediyor. 

Ağrı'ya var Elazığ'a yok!

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde tespit edilen ve piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu belirtilen altın ve gümüş rezervlerinin çıkarılıp işlenmesi için Ağrı’da 160 milyon dolarlık tesis yapılacak.

Suudi Arabistan'dan 20 milyar dolar geliyor!

SUUDİ Arabistan'dan 20 milyar dolar geliyor!. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan üst düzey bir kaynak, Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye 20 milyar dolarlık para girişi için teknik görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Dolar düştü motorine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber. Petrol ve dolardaki düşüşle beraber, motorinde, salı gününü çarşambaya bağlayan gece 1 TL 50 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

Dolar resmen çöktü!

Dolar yeni haftaya çökerek başladı. Dolar - euro kaç TL? 27 Haziran 2022 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında, dolar ve euro alış-satış fiyatlarında son durum.

Benzinden sonra motorine indirim!

Benzinin litre fiyatına 23 Haziran'da 25 kuruş indirim geldi. Dolardaki yükseliş ve brent petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle neredeyse gün aşırı büyük zamlarla 30 liraya gelen benzinin litresinde beklenen indirim yapıldı.

Benzin'e mini indirim geliyor! 

Dolardaki yükseliş ve brent petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle neredeyse gün aşırı büyük zamlarla 30 liraya gelen benzinin litresinde bu gece yarısı (23 Haziran 2022) 25 kuruş indirim yapılacak. 

Benzin ve motorine çok büyük zam! 

Brent petrol ve dolardaki ani yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Bu gece yarısı (27 Mayıs 2022) itibariyle benzin ve motorine yine çok kallavi zam geliyor.

Başkan Arslan: İhracat rakamlarındaki artış devam ediyor 

Elazığ, 2022 yılının ilk dört aylık döneminde ise 138 milyon 213 bin Dolar ihracat ile yükselişini devam ettirdi. 

Merkez Bankası rezervleri geriledi 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası toplam rezervleri 22 Nisan haftasında 3 milyar 381 milyon dolar azalarak 108 milyar 916 milyon dolara geriledi. 

Altın fiyatları artacak mı?

Altın fiyatları adeta çakıldı, tahminler art arda geldi. Riskli seviyelere kadar çekildi, güvenli liman olarak görülen altından çıkışlar başladı. Güne 1905 dolardan başlayan ons altın, geri çekilerek psikolojik sınırın hemen altında yani 1898 dolardan işlem görmeye başladı. Gün içerisinde en düşük 901 lira, en yüksek ise 907 lira seviyelerinin görüldüğü gram altın ise 903 liradan işlem görüyor.