Doğukent Haberleri

Doğukent Haberleri

Şerifoğulları: Vatandaşlarımızın yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz

Spor Köyü’nün tamamlamak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Spor Köyü'müzün hizmete açılmasıyla birlikte aziz şehrimiz çok modern, çok üst düzey bir tesis daha kazanmış olacak. Elazığ’ımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü inşa çalışmalarını inceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehrin doğusuna prestijli yaşam alanları kazandırıldı 

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. 

Başkan Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi'ni ziyaret etti 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milletvekili Şaroğlu ile Başkan Duran’dan yaralı Polis Memuruna ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ile Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Doğukent Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki operasyonda yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret etti.

Yeni imar yolunda çalışmalar tamamlandı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesi, Salıbaba ve Sanayi Mahallelerini birbirine bağlayan güzergâhtaki yol çalışmalarını tamamladı.

Başkan Şerifoğulları, ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent ve Doğukent Mahallelerini ziyaret etti.

Şehit Aydemir için mevlit okutuldu 

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce girdiği çatışma sonucu Şehit düşen hemşehrimiz Sezer Aydemir’in şehadetinin 6. yıl dönümü münasebetiyle ailesi tarafından yatsı namazı sonrası Doğukent Ulu Cami’de mevlit okutuldu. 

Elazığ Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri Başladı

Elazığ Belediyesi, yaz şenlikleri kapsamında Doğukent Mahallesi ve Belediye binası yan tarafındaki park alanında gerçekleştirilecek ‘Açık Hava Sinema Günleri’ne, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızı davet ediyor.

Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut Karşılaşması

2. lig Kırmızı Grup karşılaşmalarında Tetiş Yapı Elazığspor, Etimesgut ile Elazığ Doğukent Stadı’nda karşılaşıyor. Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut karşılaşması saat 13.00’da başladı.