Çiçek Haberleri

Çiçek Haberleri

Yeni Vali Hatipoğlu’dan anlamlı davranış

Elazığ Valiliği görevine atanan Numan Hatipoğlu, kendisine gönderilmesi tebrik çiçekleri yerine AFAD’a ihtiyaç sahibi aileler için yardımda bulunmasını talep etti.

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen’i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini dile getirerek; “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Çiçek Mahallesi

Seksenli yılların en güzel dönemleri... Sonbahar mevsimi daha yeni yeni kendini göstermeye başlamıştı Yağmurlar aralıksız yağmaya devam ediyordu. Öyle ki mahallenin bütün sokakları yeni yıkanmış elbiselerini giymiş gibiydi. Ve nihayet  mevsimin en güzel ayı, aylardan Eylül... İnsanların henüz sobanın dışında herhangi bir ısınma yöntemi bilmediği dönemler. Sımsıcak dostlukların, çıkarsız ilişkilerin yaşandığı en güzel zamanlardan bir zaman dilimi...

Çiçek: Liderimiz Bahçeli Elazığ’a gelecek 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 13 Kasım Pazar Günü ‘Aday belli karar net’ mitingi için Elazığ’a gelecek. Miting öncesi eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek açıklama yaptı. 

Elazığ’da kurban fiyatları bir yılda yüzde 100 zamlandı 

Kırmızı et üreticileri birliği Başkanı Mehmet Çiçek, büyükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı. 

Başkan Kavaklı, gündemi değerlendirdi 

Hüda Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, maden ilçesinde bulunan maden rezervleri ve Baskil ilçesinde çiçek açan kayısı ağaçlarının don vurmasıyla ilgili açıklama yaparak iki konunun da takipçisi olacaklarını söyledi. 

Ayçiçek yağı fiyatları rekor tazeledi!

Ayçiçek yağı fiyatları aldı başını gitti. Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte tırmanışa geçen ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili uyarıyı 1 yıl önce Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı kuruluşun yaptığı ortaya çıktı.

Başkan Arslan: Stokçuluğa fırsat vermemeliyiz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, artan Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Elazığ’da bütün vatandaşlarımıza haftalarca yetecek kadar Ayçiçek yağı var” dedi. 

Berberler ve kuaförler odası başkanı belli oldu 

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odasının genel kurulu gerçekleştirildi. Başkanlık için iki isim yarıştı. Oylama sonucunda Nizamettin Türkoğlu güven tazeledi. 

Er, Bakırcılar Züccaciyeler ve Çiçekçiler Oda Başkanlığına adaylığını açıkladı

Elazığ’da uzun yıllardır çiçekçilik sektöründe faaliyet yürüten Mücahit Er, Bakırcılar Züccaciyeler ve Çiçekçiler Oda Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Elazığ Belediyesi Kışa Dayanıklı Yeşillendirme Çalışmalarına Devam Ediyor 

Elazığ Belediyesi, kent estetiğine değer kazandıran çalışmalarına devam ediyor. Daha yeşil bir Elazığ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde yeni park alanlarını bir bir hizmete sunarken yeşil alanlarda da çim ekimi, çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi’nden Mevsimlik Çiçek Dikimi

Şehri daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Çiçek ‘Ağar Ailesi Cumhur İttifakından Dolayı Hedefte’

MHP Elazığ eski İl Başkanlarından Raif Çiçek, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar’a destek verdi. Çiçek, Mehmet Ağar’a yönelik saldırıların arkasında Cumhur İttifakına desteği ve terörle mücadele verdiği çabaların olduğunu söyledi.