Chp Milletvekili Gürsel Erol Haberleri
SON DAKİKA

Chp Milletvekili Gürsel Erol Haberleri

Yeniden Refah Partisi Mkyk Üyesi Mehmet Gül: “Chp’nin Milliyetçliği Demirtaş’ı Serbest Bırakmak”

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, CHP milletvekili Gürsel Erol’un milliyetçilik değerlendirmesine örnek olarak verdiği Kıbrıs Barış harekâtının gerçek kahramanı olan merhum başbakan Prof. Necmettin Erbakan’ı anmamasına tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol’a sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bayramın birinci gününde de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

CHP Milletvekili Gürsel Erol: Vatandaşın sabrı kalmadı! Elazığ afet bölgesi ilan edilmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol Türkiye Büyük Millet Meclisinde basın toplantısı düzenledi. Erol, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerde yaşamlarını kaybeden vatandaşlara Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

Milletvekili Erol'dan, Tanrıkulu'na tepki!

TV100 canlı yayınına katılan CHP Milletvekili Gürsel Erol, TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddialarıyla ilgili Sezgin Tanrıkulu'na tepki gösterdi: Sana ne kardeşim!

Milletvekili Erol kansere yakalandığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kanser hastalığına yakalandığını açıkladı. Milletvekili Gürsel Erol, "Siyasete sağlık sorunlarım nedeniyle ara vereceğim" dedi.

Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sorunlarını Plan Bütçe Komisyonu’nda anlattı 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kentin sorunlarını ve vatandaşların merak ettiklerini İçişleri Bakanlığı Plan Bütçe Komisyonunda Bakan Süleyman Soylu’ya anlattı. 

Milletvekili Erol, Pertek Köprüsü’nü gündeme getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde konuştu. 

Sizce kim haklı?

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yeni bir tartışmaya yol açtı. 

Başkan Şerifoğulları, Milletvekili Gürsel Erol’a cevap verdi 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’a bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ın Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nde ağırlanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, aynı nezaketi Elazığ’a gelen tüm misafirlere gösterilmesini istedi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da Milletvekili Erol’a sosyal medyadan yanıt vererek, “Bingöl’de şehit ailelerine küfür eden, Diyarbakır’da Diyarbakır annelerinin bağrına ateş koyanlarla el ele gezenler bize misafir olamaz” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ekim ayı içerisinde Elazığ’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nden ziyaret talebinde bulunduklarını ve bu talebin geri çevrildiğini iddia etmişti. Milletvekili Erol, Elazığ’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyetin Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nde ağırlanmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erol ‘Afet İşleri Bakanlığı Kurulsun’

Son zamanlarda artan doğal afetlerle ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Gürsel Erol, afet işleri bakanlığının kurulmasını talep etti.