Chp Elazığ Il Başkanlığı Haberleri
SON DAKİKA

Chp Elazığ Il Başkanlığı Haberleri

CHP İl Başkanı Duran, güven tazeledi 

CHP Elazığ İl Başkanlığı’nın 38. Olağan İl Kongresinde Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran güven tazeledi. 

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

İl Başkanı Av. Duran’dan yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 2022 yılına girilmesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

CHP İl Yönetimi Sarayatik Mahalle sakinleri ile bir araya geldi 

CHP il teşkilatı 27 Aralık 2020’de meydana gelen 5.3’lük depremde binalarının hasar aldığını ve mağdur olduklarını söyleyen Sarayatik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

Başkan Duran İlçe temaslarını sürdürüyor 

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet, Maden ile Sivrice ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnafın sorunlarını dinledi. 

Başkan Şerifoğulları, Milletvekili Gürsel Erol’a cevap verdi 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’a bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ın Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nde ağırlanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, aynı nezaketi Elazığ’a gelen tüm misafirlere gösterilmesini istedi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da Milletvekili Erol’a sosyal medyadan yanıt vererek, “Bingöl’de şehit ailelerine küfür eden, Diyarbakır’da Diyarbakır annelerinin bağrına ateş koyanlarla el ele gezenler bize misafir olamaz” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ekim ayı içerisinde Elazığ’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nden ziyaret talebinde bulunduklarını ve bu talebin geri çevrildiğini iddia etmişti. Milletvekili Erol, Elazığ’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyetin Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nde ağırlanmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Chp Elazığ İl Başkanı Av. Duran Gençlerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran başkanlığında hayata geçirilen Gençlik Günü’nde gençlerle buluşma gerçekleştirildi.

CHP Elazığ İl başkanlığı her hafta gençleri dinleyecek

CHP Elazığ İl başkanlığı haftanın bir günü İl başkanlığında "Gençlik Günü" düzenleyecek.