Bürokrat Haberleri

Bürokrat Haberleri

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kurban Bayramı nedeniyle geldikleri Elâzığ’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

İLBANK Bölge Müdürlüğü’ne Elazığlı bürokrat

İLBANK Bölge Müdürlüğü'ne Elazığlı Mehmet Mücahit Başkıran atandı. 

Necati Çetinkaya Elazığ’a geldi 

AK Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Çetinkaya ve Bürokrat - Eğitimci -Yazar Ahmet Balıbey bir dizi programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.   

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’ndan Milletvekili Erol’a cevap 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratlarının katılması ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Milletvekili Erol’a iddialarının üzerine cevap verdi. 

Erol: Bürokratların bu tavrı kabul edilebilir bir durum değil 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratların katılmasının doğru olmadığı gibi kabul edilebilir bir durumda olmadığını ifade etti. 

Erol: Valilik ve ilin bürokratlarına büyük görev düşüyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ağır hasarlı binaların yıkımında Çevre, şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan ‘Binaların yıkılması hakkında yönetmeliğe’ uyulmadığını dile getirdi. 

İyi Parti Milletvekili Adayı Sönmez seçim çalışmalarına devam ediyor

Elazığ İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Kapı kapı, kurum kurum toplumun her kesiminden vatandaş ve bürokratlarla bir araya gelen Sönmez, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Başkan Ateş: Başarılı bürokrat kıyımı yapılıyor

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, görevden alınan Elazığ Şeker Fabrikası müdürünün ilimiz tarımının gelişmesi ve şeker üretimin artışında önemli katkıları olan başarılı bir bürokrat olduğunu dile getirdi.

ELFED, Elazığlı bürokratlarla buluştu 

ELFED düzenlenen programda yine Elazığlı isimleri bir araya getirdi. Çeşitli meslek gruplarında yer alan Elazığlı isimler tanışıp, hasbihal etti. 

Milletvekili Erol ‘Mağduriyetlerin Giderilmesi İçin Çabalayacağız’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol, Arıcak’ta yaklaşık 10 gündür devam eden orman yangını bölgesine incelemelerde bulundu. Milletvekili Erol, yöre halkının mağduriyetlerinin giderilmesi için konuyu meclis gündemine getireceğini ve üst düzey bürokratlarla görüşerek konunun takipçisi olacağını belirtti.

GELEN GİDENİ ARATMADI!

Hani çok meşhur bir söz vardır ‘gelen gideni aratır’ diye! Bunu her birimiz söyler ve kendimize bir pay çıkarırız. Bu kez öyle olmadı ve gelen gideni aratmadı. Kendileriyle ELSAD Kadın Komisyonu tarafından hazırlanan bir program vesilesiyle tanışma fırsatı bulmuş ve uzun süre sohbet imkanı yakalamıştım. Bir bürokrat eşi olmasının yanı sıra samimi sohbetiyle şehre dair güzel düşüncelerinin olduğunu anlatmıştı Ayşe Yırık.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! Çin aşısı ne zaman gelecek?

TÜRKİYE'nin Çin'den satın aldığı koronavirüs aşılarının ilk partisinin Türkiye'de olması gerekiyordu. Ancak Çin'deki bürokratik işlemler geciktiği için aşı gelemedi. Sağlık bakanı Fahrettin Koca, aşıdaki gecikmenin nedenini ve Covid-19 aşısıyla ilgili beyin yakan soruları cevapladı...