Bülent Arınç Haberleri
SON DAKİKA

Bülent Arınç Haberleri

Arınç, Erdoğan'la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç'la görüştü. Buluşmanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleştiği öğrenildi.

Bülent Arınç’tan tartışılacak sözler ‘kırgınım’

Bülent Arınç'tan tartışma çıkaracak yeni açıklamalar geldi. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kırgın olduğunu söyleyen Arınç, ne iş yaptığı sorusuna "Arabuluculuk yapıyorum" dedi ve ekledi: "Çalışmaya mecburum. Benim hanlarım, hamamların yok. Ele güne muhtaç olmayayım. Benim 4, 5, 6 maaşım yok ki. Birileri cebime ayda 10 bin dolar koymuyor."

Arınç 'Dünün mağdurları bugün mağrur olmuştur'

Bülent Arınç, eski devlet bakanlarından Fehim Adak'ın ölüm yıl dönümünde mezarı başında yaptığı konuşmada "Dünün fakirlerinin bugün zenginlikten gözlerinin kamaşmasıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit daha sonra müşahit olduğu noktadayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı mesajı verip Bülent Arınç'ı bombaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Cumhur İttifakı, Türkiye’nin en geniş tabanlı 'siyasi dayanışma' örneğidir. Dün Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi bu ittifak gizli veya açık pazarlıklar üzerine kurulu değildir'' derken Bülent Arınç'a sert sözlerle yüklendi.

Bülent Arınç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ‘Yanlış yaptım’

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden ayrılan Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı kritik görüşmede "Ben isimler konusunda konuştuğum için yanlış yaptım" dediği iddia edildi.

Arınç istifa edecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın" diyen Bülent Arınç'a çok sert çıktı. Arınç'ın yeni bir fitne ateşi yakmaya çalıştığını söyledi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bu sözler üzerine "Erdoğan, dünkü açıklamalarıyla Bülent Arınç’la yolunu resmen ve alenen ayırmış oldu, bakalım Arınç gereğini yapacak mı?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arınç'a cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 5 il kongresine katılıyor. Erdoğan, korona yasaklarına uyulmadığı takdirde yeni yasaklar getirileceğini söyledi. Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın serbest bırakılması yönündeki çağrılarına da cevap veren Erdoğan, "Reformlar bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmak isteniyor" dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...