Baskil Ilçesi Haberleri
SON DAKİKA

Baskil Ilçesi Haberleri

Babaocağından Yasemin Kızlarına tam destek

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı babaocağı Baskil İlçesi oldu. Prof. Dr. Açık, ilçedeki ilk ziyaretini şehidimiz Fethi Sekin’in kabrine yaptı. 

Aday Adayı Prof. Dr. Çoban ilçe temaslarını sürdürüyor 

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Baskil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Baskil ilçesinin verimli toprağı ve üretim çeşitliliğiyle bereketin sembolü olduğunu ifade eden Çoban, “Aziz şehrin bu bereketli topraklarında yoksulluğun değil zenginliğin konuşulması, bu verimli toprakların tüm Elazığ’a değer üretmesi için 14 Mayıs bir milat olacaktır” dedi. 

Salih Satıcı’dan Baskil’e ziyaret

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı seçim çalışmaları kapsamında Baskil İlçesini ziyaret etti. Seçim çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, ilk ilçe ziyaretini Baskil ilçesine gerçekleştirdi.

Ticaret Borsası’ndan depremzedeler için gıda yardımı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu. 

Şevkat Köyü’nün anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Baskil İlçesi Şevkat Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 17 Kasım 2022 ve 04 Ocak 2023 tarihleri arasında teslim edilecek. 

Milletvekili Demirbağ’dan Baskil ziyareti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ’daki ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Demirbağ Elazığ’ın Baskil ilçesinde vatandaşlarla buluştu. 

Vali Toraman Baskil İlçesi’ni ziyaret etti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Baskil İlçesi’ni ziyaret etti. 

Başkan Kavaklı, gündemi değerlendirdi 

Hüda Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, maden ilçesinde bulunan maden rezervleri ve Baskil ilçesinde çiçek açan kayısı ağaçlarının don vurmasıyla ilgili açıklama yaparak iki konunun da takipçisi olacaklarını söyledi. 

Başkan Yıldırım Baskil’de kayısı üreticileriyle görüştü 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Baskil ilçesinde don sebebiyle ürünleri zarar gören kayısı üreticileriyle bir araya geldi. 

Milletvekili Demirbağ, Baskil’de muhtarları dinledi 

Baskil İlçesi’nde muhtarları dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, taleplerin takipçisi olacaklarını söyledi. 

Şehit Fethi Sekin Külliyesi açılışı gerçekleştirildi

İzmir Adliyesi’ne yönelik 2017 yılında teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıyı önleyerek yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi açılıyor 

Yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin açılışı, 5 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Baskil’de kurulacak Tekstilkentin temeli atıldı 

Elazığ'ın Baskil ilçesinde gençlerin istihdamına yönelik kurulacak tekstilkent için temel atıldı. 

Erbakan, Yurtbaşı Beldesi ve Baskil’i gezdi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Erhun Karakuş ve il yönetiminin eşliğinde Yurtbaşı Beldesi ve Baskil İlçesi’ni gezdi. Şehit Fethi Sekin’in de kabrini ziyaret eden Genel Başkan Erbakan, karayolu ile Malatya’ya gitti. 

‘Şehit Fethi Sekin Külliyesi’ İnşaatında Sona Gelindi 

Elazığ Belediyesi tarafından şehidimiz Fethi Sekin anısına doğup büyüdüğü Baskil ilçesinin Doğancık köyünde yapımına başlanan külliye inşaatında sona gelindi. 

Elazığ Valiliği Kanyonlarla İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Valiliği, Baskil ilçesinde yer alan Saklıkapı Kanyonu ve Karaleylek Kanyonu’na vatandaşların traktörler ile gitmesi sonrası basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

AK Parti İl Gençlik Kolları'ndan ‘Bir Tebessümle Kazanacağız’ Projesi

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı "Bir Tebessümle Kazanacağız" projesi kapsamında İl Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Baskil ilçesinde bulunan çocuklarla bir araya gelerek oyuncak hediye etti.