Bakım Haberleri

Bakım Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden asfalt bakım çalışması

Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt bakım ve onarım çalışılmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Toraman: Artan trafik kazalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Elâzığ’da son zamanlarda artan trafik kazaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, tatilcilerin araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkmaması gerektiğini söyledi. Toplu taşıma esnaflarına da seslenen Başkan Toraman, yaz sıcaklarında araçlarda klimaların çalıştırılmasının elzem olduğunu ifade etti.

Yeşil alanlarda bahar temizliği

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi bakım ve onarım işi ihalesi 18 Ocak’ta

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfi Merkezleri, Bakım ve Onarım İşi İhalesi 18 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Bakan açıkladı! Hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Ziyaret 

“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret düzenlendi. 

Kaymakam Dilekli, fark yaratıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi kaymakamlığına atandıktan bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla fark yaratan Kaymakam Mustafa Dilekli, ilçede bulunan ve Peygamber Efendimizin sahabelerinden Sultan Kubeys hazretlerinin türbesinin bakım onarımı için harekete geçti...

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına katıldı 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı. 

Elazığ İl Özel İdaresi’nden bir ilk!

Elazığ İl Özel İdaresi çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Güney Çevre Yolu bağlantısında çalışmalar tamamlandı 

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat bir duruma gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi’nin çalışmaları örnek oldu 

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çalışmalar, diğer belediyelere de örnek oluyor. 

Elazığ Belediyesi can dostlarımız için mama üretiyor 

Sokak hayvanları için yaptıkları çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplayan Elazığ Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçirerek Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostlarımız için topladığı artık yemekleri ve bayat ekmekleri kullanarak gıda mühendisleri eşliğinde mama üretimi gerçekleştiriyor

İl Özel İdaresi Asfaltlama çalışmalarını başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Milletvekili Demirbağ STK temsilcileriyle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Elazığ’ın bölgeye yardım için adeta seferberlik ilan ettiğini söyledi. Demirbağ; “Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ esnafımız yardım için adeta seferberlik ilan etti. Deprem sürecinde ben de yaklaşık 10 gün kadar Malatya’da görevliydim. Bu süreç zarfında Malatya’daki bütün yetkililer Elazığ’a teşekkür ederek; Elazığ büyük bir kardeşlik örneği sergiledi” dediler. Bu bakımdan ben de Elazığ’daki bütün odalarımızı, STK’larımızı, iş dünyamızı, esnafımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Baskil’de yaşayan depremzedelerin kişisel bakımları yapıldı 

Baskil Halk Eğitimi Merkezi kuaförlük bölümü öğretmenleri Malatya'dan Baskil'e gelen depremzedelere bakım hizmeti sunuyor. 

Elysium Yönetim Kurulu’ndan açıklama 

Elysium Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu, Elysium projesinin, Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Elazığ Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Akademisyenleri tarafından yerinde ve detaylı olarak incelendiğini ve incelemeler neticesinde projenin taşıyıcı sistemi bakımından “hasarsız” olduğuna ilişkin rapor verildiğini duyurdu. 

Elazığ'da 4 bin 838 araç devredildi 

TÜİK, Kasım 2022 dönemi motorlu kara taşıtları devir verilerini paylaştı. açıklanan verilere göre Elazığ’da kasım ayında 4 bin 838 araç devredildi. Böylece Elazığ, motorlu kara taşıtlarında devir sayısı yüksekliği bakımından bölge illeri sıralamasında 2’inci oldu. 

Valilik Açıkladı, Gezi Teknesi suya indirildi 

Elazığ Valiliği tarafından Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları arasında hizmet veren teknenin bakımı tamamlanarak suya indirildiği açıklandı. 

Şaşmaz, yoğun bakıma kaldırıldı 

Ciddi bir hayran kitlesi olan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Elazığlı hemşehrimiz Necati Şaşmaz'ın apar topar hastaneye kaldırıldığı haberi hayranlarını korkuttu. Anjiyo olan Şaşmaz'ın 3 saatlik operasyonun ardından yoğun bakıma alındığı belirtildi. 

Elazığ Valiliği, Cem Evlerine yapılan destekleri açıkladı 

Elazığ Valiliği, Cem evlerine yapılan bakım ve onarım çalışmalarını açıkladı. Elazığ Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda cem evlerine yapılan çalışmaları açıkladı. 

Park ve yürüyüş yollarında bakım çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

Fırat: Emeklilik hakkı istiyoruz

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, engelli bakımını üstlenen annelerin sosyal güvenlik primlerinin devlet tarafından ödenerek, emeklilik haklarının sağlanması ve geleceklerinin güvence altına alınmasını talep etti. 

Elazığ Belediyesi yeni bağlantı yolları açmaya devam ediyor 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Elazığ’da kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 

Elazığ İl Özel İdaresi köy yollarını BSK asfaltla buluşturuyor

Elazığ İl Özel İdaresi asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.Mevsim koşulları dolayısıyla çalışmalarını daha da yoğunlaştıran Elazığ İl Özel İdaresi şehrin bir çok noktasında yol bakım onarım, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor. 

İki otomobil devinden flaş karar! 

İki büyük otomobil devi Tofaş ve Ford, KAP'a yaptıkları açıklamada üretimde ara vereceklerini bildirdi. Tofaş yıllık izin ve planlı bakım kapsamında Ağustos'ta iki hafta süreyle üretimi durduracak. Ford Otosan yıllık izin kapsamında Ağustos ayı içinde üretime ara verecek.

Evde bakım maaşları ne zaman yatacak? 

Evinde yaşlı olan ve onlara bakmakla yükümlü olan vatandaşlar, evde bakım maaşı alıyor. Yaşlı ve hasta aile bireylerine bakmak için çalışamayacak durumda olanlar, bu maaş sayesinde rahatlama imkanı buluyor. 

Elazığ İl Özel İdaresi, yol bakım ve onarımlarını sürdürüyor 

Elazığ İl Özel İdaresi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrin dört bir noktasında başlattığı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Başkan Karlıdağ’dan Elazığ Belediyesi’ne teşekkür 

Elazığ Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cebrail Karlıdağ, Sanayi Sitesi’ndeki yollarda asfaltlama ve bakım çalışması yapan Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Kerem Ali yardım bekliyor

8 Aydır yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Kerem Ali Yıldırım maddi destek bekliyor.