Bağlar Haberleri

Bağlar Haberleri

Narin'in ön otopsi raporu ortaya çıktı!

Diyarbakır Bağlar'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra çuval içinde derede bulundu. Otopsi işlemleri sürerken boynunda boğma izi ve ayağında kırık tespit edildi. Narin'in kesin ölüm nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 23'e yükseldi.

Şerifoğulları, Yıldızbağları Ve Esentepe Mahallelerini ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini ziyaret ederek yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

CHP Heyeti vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve parti üyeleri, Yıldızbağları Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

3 Köyün konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Cevizdere Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 08 Aralık 2022– 13 Ocak 2023’te Gölköy Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 09 Aralık 2022–16 Ocak 2023’te ve Bağlarca Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 12 Aralık 2022– 18 Ocak 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

7. Geleneksel Hıdırellez ve Bahar Şenliği düzenlendi 

7. geleneksel Hıdırellez ve bahar şenliği, Yıldızbağları Mahallesi’nde düzenlendi. Şenliğe çok sayıda vatandaş katıldı. 

Burayı Görmelisiniz

Sivrice İlçesi’nin Kürk Köyü’nde, yapısal özelliği, mimari tasarımı, tefriş, dekorasyon ve kullanılan malzemesi yönünden özgünlük arz eden, işletme ve servis yönünden üstün standart ve yüksek kalitede, deneyimli veya konusunda eğitimli personeli ve insanları cezbeden manzarası ile kişiye özel hizmet verecek olan Eskibağlar Butik Otel’in açılışı yapıldı.