Ara Zam Haberleri

Ara Zam Haberleri

AK Parti'den asgari ücrete ara zam açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan milyonların beklediği asgari ücret açıklaması geldi. Hamza Dağ, asgari ücrette ek olarak artış olmasının gündemde bulunmadığını belirterek "Böyle bir çalışma yok" dedi.

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete bu sene ara zam yapılıp yapılmayacağı konusu ile ilgili net konuştu.

Sigaraya bir zam daha geldi! 

Bir sigara grubuna daha zam geldi. Zam haberini Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar duyurdu. En ucuz sigara 60 TL'ye yükseldi. İşte en ucuz ve en pahalı sigaranın fiyatları...

TOGG alacaklara üzücü haber!

Aralık ayında birçok otomobil markası zamlı fiyatlarla karşımıza çıkmaya hazırlanırken, Togg da fiyatlara zam yapma kararı aldı.

Burslara zam yapılacak! İşte yeni miktar

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verilen burs miktarlarında zam yapılacağını kaydetti.

Bahşi: Memnuniyet çemberi genişletilmeli 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, memur maaşlarına yapılacak olan ara zamla alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Bahşi, “Memur maaşları ile ilgili meclise gelmesi beklenen düzenleme memnuniyet çemberini genişletmelidir” dedi. 

Zamlı asgari ücret ne zaman hesaplara yatacak?

Asgari ücrete ara zam yapıldı ve yeni asgari ücret net 11 bin 402 lira oldu. Peki milyonlarca çalışan yeni maaşları ne zaman hesabında görecek?

Başkan Havabulut: Esnaf da mağdur olmamalı! 

Asgari ücrete yapılacak olan ara zam ile ilgili Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut açıklamalarda bulundu. 

Özgür Erdursun'dan bomba asgari ücret açıklaması!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun asgari ücret ara zammına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Enflasyondaki dalgalanmaları hesaplayarak tahminde bulunan Erdursun, "Asgari ücret tahminim 12 bin TL" dedi.

Asgari ücret tespit komisyonunun toplanacağı tarih belli oldu 

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam oranını görüşmek üzere 13 Haziran'da toplanacak. 

Başkan Gülyüz: Fırsatçılara prim vermeyelim

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, kiralara zam yapanlara tepki göstererek “Fırsatçılara fırsat vermeyelim” dedi.

Sigara tiryakilerine kötü haber!

Philip Morris sigara grubuna 4 TL zam geldi.

Sigaraya 6 lira zam birden geliyor!

3 Ocak 2023 ayı itibariyle tüm sigaralara 6 lira zam geliyor.

Yeni Asgari Ücret ne kadar olacak? 

Asgari ücrete ara zam yapılması için iki kez toplanan komisyon kararını bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak. Milyonlarca vatandaşın gözü asgari ücrete yapılacak zamma çevrilmişken; masadaki zam oranları ve buna göre değişecek olan yeni maaşlar gündeme geldi. İşte tüm olasılıklar. 

Asgari ücret zammında kritik hafta 

İşçi ve işveren temsilcileri ile istişareler yapıldı. Görüşmeler hafta sonu da sürdü. Asgari ücrete ne kadar ara zam yapılacak? İşverene prim ve vergi desteği gelecek mi? Gözler bu haftaya çevrildi.

EYT, sözleşmeliye kadro ve ara zam masada 

Memurlara ek gösterge verilmesini öngören taslaktan sonra, sözleşmeli personel ve EYT konusunu gündemine alan hükûmet, 1 Ekim’de başlayacak yeni yasama döneminde her iki konuyu da yasalaştırmayı hedefliyor. 

Asgari ücrette ara zam formülü masada

Temmuz ayıyla birlikte asgari ücrete düzenleme yapılıp yapılmayacağı tartışmaları sürerken, AK Parti'den konuyla ilgili üst üste açıklamalar geliyor. 

Sigara fiyatlarına zam geldi

Philip Morris grubu paket başına 2 lira zam kararı aldı.

Sigara fiyatlarına zam geldi

Dün alkol ve sigaraya ÖTV zammı kararından sonra en pahalı sigara 25 lira olurken en ucuzu da 21,50 oldu.

EYT'liler İçin Heyecanlandıran Gelişme 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca vatandaşa rahat nefes aldıracak düzenlemelerin yapılması talimatını verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emeklilik için yaşı bekleyenler (EYT), asgari ücret ve emekli aylıkları konusunda çalışma yapıyor.