Antalya Haberleri

Antalya Haberleri

Elazığlılar, geleneksel peynirli ekmek gününde buluştu

Elazığlılar geleneksel peynirli ekmek günü Antalya Düzlerçamı Mesire Alanı’nda yapıldı.

Aksa Enerjimiz Yarınlara Projesi’nin Bir Sonraki Durağı Rize ve Trabzon

Aksa Grup Şirketleri’nin ilköğretim öğrencilerine enerji konusunda farkındalık yaratmak için başlattığı “Enerjimiz Yarınlara” Projesi, 6. yılında tüm enerjisiyle devam ediyor. Nisan ayında Antalya ile başlayan ve sonrasında Aksa Elektrik'in faaliyet gösterdiği Fırat EDAŞ bölgesindeki Malatya ve Elazığ ile devam eden proje, 22 Mayıs’ta Rize’de ve 23 Mayıs’ta Trabzon’daki öğrencilerle buluşacak. Bugüne kadar 2.000’den fazla çocuğa ulaşan projenin bu yılki etabında, yaklaşık 1.000 öğrenciye enerji konusunda kapsamlı eğitim verilecek.  

Erdoğan, 16’sı büyükşehir 47 adayını açıklıyor! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının da aralarında olduğu 16'sı büyükşehir ile 47 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Ankara’da Turgut Altınok, İzmir'de Hamza Dağ, Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya'da Hakan Tütüncü isimleri kesinleşti. Depremden etkilenen illerin belediye başkanlarının hiçbirisi aday gösterilmedi. İşte il il belediye başkan adayları...

FİFA Elazığspor Kulübüne transfer yasağı getirdi! 

FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı getirdi. 

Elazığlı Harun Kazez’e yeni görev 

Antalya Elmalı Kaymakamı Elazığlı Harun Kazez, Tokat Vali Yardımcılığı görevine atandı. 

AÇIK, Anadolu'nun liderleri buluşmasına katıldı

Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerini kapsayan Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, TÜRKONFED Bölgesel Yapılanma ve Derinleşme Komisyonu'nun ev sahipliğinde Antalya'da gerçekleştirilen Anadolu'nun Liderleri Buluşması'na katıldı. Açık toplantıda bölgedeki gelişmeleri, sorunları ve çözüm önerilerini aktardı.

Elazığ'dan Manavgat'a bir avuç toprak gönderdik 

Türkiye'deki orman yangınlarına dikkat çekmek ve çocuklara doğa ile orman sevgisini aşılamak amacıyla ETWİNNİNG Keyifli Okul Atölyem (KOA)Türkiye projesi kapsamında, 81 ilden öğrencilerin topladığı topraklar ile Antalya'da dikilecek tek fidan, "Türkiye Fidanı" adıyla yeşerecek. 

Sporcularımız Milli Takım Seçmelerinde

25-26 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de gerçekleşecek Bocce Milli Takım Seçmeleri için Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımı sporcuları Antalya Kemer'de antrenmanlarına devam ediyor.

Elazığ TSO YÖREX Fuarı’nda Çalışmalarına Devam Ediyor

Antalya’da sürdürülen Yöresel Ürünler Fuarı’nda Elazığ yöresel ürünlerinin tanıtılması nedeniyle www.elazigburada.com e-Ticaret sitesi yetkililerince fuara katılan firmalara bilgilendirme çalışmaları yapıldı. 

Başkan Arslan ‘Yörex Önemli Bir Platform Haline Geldi’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile Antalya’da 20-24 Ekim tarihleri arasında 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı düzenlenecek.

Elazığ itfaiyesi Manavgat'ta yangına müdahale çalışmalarını sürdürüyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangını nedeniyle bölgeye sevk edilen Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangın söndürme çalışmalarına destek oluyor.

Bakan Pakdemirli son durumu paylaştı!

Türkiye, günlerdir 35 ilde pek çok farklı noktada başlayan yangınlarla mücadele ediliyor. Bakan Pakdemirli yangınlarla ilgili son durumu paylaştı. Buna göre, 125 farklı noktadaki yangınlar kontrol altına alındı. Antalya, Muğla ve Isparta'daki 7 noktada ise devam eden yangınlara müdahale ediliyor.

Bakan Pakdemirli açıkladı 10 kişi mahsur!

Antalya Manavgat'ta dün üç noktada başlayan orman yangınları ile ilgili Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'den peş peşe son dakika açıklamaları geldi. Pakdemirli, yangında Akseki'de 82 yaşında bir vatandaşımızı kaybettiğimizi açıkladı.

Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş kupayı müzesine götürdü.

Bakan Koca Açıklamalarda Bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu açıklamalarda bulundu. Bakan Koca’nın açıklamalarının satır başı şu şekilde; Salgın yönetiminde Antalya, Burdur ve Isparta'nın durumunu her yönüyle ele aldık. Bugün virüsün hareket alanlarını kısıtlayacağımız, yayılma şansı tanımamak için gayret edeceğimiz sıkılaştırmış tedbirlerinin uygulanacağı 17 günün ilki. Bu dönem öncesinde tatil beldelerimize olağandan daha fazla hareketlilik gerçekleşti. Bu durumun virüsün yayılması için yeni bir fırsat olmaması amacıyla tedbir ve uygulamaları yerinde görmek üzere Antalya'da durum değerlendirmesi yaptık. İlk günde vatandaşlarımızın çok iyi uyum gösterdiğini gözlemledik. Aşı programımızda sevkiyat takvimiyle ilgili olarak birinci doz aşısını olmuş kişilerin ikinci dozu olana kadar saklı tutarak aşılamaya devam ediyoruz. Bugün itibariyle ülkemizde üçüncü bir aşının kullanımına onay verildi.