Aidat Haberleri

Aidat Haberleri

TOKİ aidatlarına fahiş zam!

2020 ve 2023 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ilimizde yapılan konutlardan olan Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki TOKİ konutları aidatlarına yapılan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi.

MHP’de Aday Adaylığı başvuru tarihi ve ücreti belli oldu 

MHP'de milletvekili aday adayı başvuruları 14 Mart’ta başlayacak. Bir hafta sürecek başvuru için aidat ücreti de 3 bin TL olarak açıklandı. 

AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı kararını açıkladı 

AK Partili Ali İhsan Yavuz, partisinin milletvekili şartları ile ilgili, açıklamalarda bulunurken, "Aday müracaatların 16 Mart'a kadar devam edeceğini ve başvuru aidatın bu dönem alınmamasına; bunun yerine AFAD’a bağış şeklinde yapılmasına karar verildi. Başvurular, yetişkinler için 20 bin TL, kadınlarımız ve gençlerimiz için 10 bin TL şeklinde, engellilerimiz için 5 bin TL şeklinde olacak" dedi. 

Abdullahpaşa'da ki TOKİ aidatlarına zam!

24 Ocak 2020 yılında Elazığ'da gerçekleşen 6.8'lik depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Toplu Konut İdaresi tarafından ilimizde yapılan 100 bin konutun sıkıntıları hala devam ediyor.