Ahmet Hakan Haberleri
SON DAKİKA

Ahmet Hakan Haberleri

Millet İttifakı'ndan bomba plan

Cumhurbaşkanının sembolik yardımcısının başbakan gibi görev yapacağı Millet İttifakı'nın planıyla ilgili yazı kaleme alan Ahmet Hakan, "Bu plan bir karmaşa ve kaos planı edasındadır." dedi.

Arınç istifa edecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın" diyen Bülent Arınç'a çok sert çıktı. Arınç'ın yeni bir fitne ateşi yakmaya çalıştığını söyledi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bu sözler üzerine "Erdoğan, dünkü açıklamalarıyla Bülent Arınç’la yolunu resmen ve alenen ayırmış oldu, bakalım Arınç gereğini yapacak mı?" diye sordu.

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ateş Kara'dan kritik açıklamalar! Maskeleri ne zaman bırakıyoruz?

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Ateş Kara, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Prof. Kara, tüm dünyada artan koronavirüs vakalarına ilişkin "Önümüzdeki dönem bizim tedirgin ediyor" ifadesini kullandı. Prof. Kara, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kısıtlama kararlarına ilişkin değerlendirmesinde "Kesinlikle etkisi olacaktır" dedi. Kara, "Bu aşıların koruyuculuğu büyük olasılıkla 6 ay ve 1 yıl arasında olacak gibi görülüyor. Ben bu aşıları oldum ömür boyu korunacağım gibi düşünmememiz gerekecek. Ama iyimser taraftan bakarsak yaz aylarının başında maskeleri bırakma şansımızın olma ihtimali yüksek" dedi.