Adliye Haberleri

Adliye Haberleri

Günana cinayetinde son durum!

Dilara Günana cinayetinde gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevkedilen 4 şüpheliden iki kişi tutuklandı, iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kan donduran cinayette gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Geçtiğimiz günlerde kaybolan ve 8 gün sonra toprağa gömülü halde bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Başkan Şerifoğulları mazbatasını aldı

Mahalli idareler seçimlerinden yeniden güven tazeleyerek Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı.

Elazığ’a 140 Milyon ödenek! 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ'da cezaevlerine toplamda 140 milyon ödenek ayrıldığını duyurarak, Palu Adliyesi’nin de 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

Gençler, Şehit Polis Fethi Sekin'in kahramanlığını anlatmak için yarışacak 

Elazığ'ın Baskil Kaymakamlığınca hayata geçirilen proje kapsamında İzmir Adliyesi önünde 6 yıl önceki terör saldırısında kahramanlığıyla çok sayıda insanın hayatını kurtaran şehit polis memuru Fethi Sekin'in anısına 81 ildeki lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması düzenlendi. 

Hemşerimiz Badem görevine başladı 

2015 yılından itibaren Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevini yürüten ve şubat ayından itibaren Malatya Başsavcılığı görevini yerine getiren hemşehrimiz Mehmet Badem, HSK Yaz Kararnamesi ile atandığı Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladı. 

Malatya’da Bölge Adliye Mahkemesi Kuruldu 

Denizli, Malatya ve Tekirdağ’da bölge adliye mahkemeleri kurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Başsavcı Karişit’ten ek hizmet binası açıklaması 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit yaptığı açıklamada, AFAD Hizmet Binası olarak kullanılan Elazığ Adliyesi Ek Hizmet binasının faaliyetlerine devam edeceğini duyurdu. 

Şehit Fethi Sekin Külliyesi açılışı gerçekleştirildi

İzmir Adliyesi’ne yönelik 2017 yılında teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıyı önleyerek yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Şehidimiz Fethi Sekin'i saygı ve rahmetle anıyoruz

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Elazığlı Polis memuru Fethi Sekin'in şehadetinin 5. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Şehidimiz Fethi Sekin’in Şehit Olduğu Adliye Saldırısında Patlayıcı Temin Eden Terörist Yakalandı

İzmir'de polis memuru Hemşehrimiz Fethi Sekin'in şehit olduğu Adliye saldırısında silah ve patlayıcı temin eden Suriye uyruklu terörist yakalandı.

104 Emekli Amiral Hakkında Suç Duyurusu

Elazığ'dan bildiride imzası olan 104 emekli amiral hakkında suç duyurusunda bulundu. 104 emekli amiralin gece yarısı yayınladığı bildiriye tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Memur-Sen Elazığ Şubesi üyeleri adliyeye giderek bildiride imzası bulunan emekli amiraller hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bakan Soylu'dan 'Fethi Sekin' paylaşımı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 5 Ocak 2017'de İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin için yayımladığı mesajda, "Sana ve bu millete kasteden hainlerle olan mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" dedi.