Abdullah Gül Haberleri
SON DAKİKA

Abdullah Gül Haberleri

AK Parti'den emekliye ek zam açıklaması!

Milyonlarca emekli iktidardan gelecek ek zam haberini beklerken, AK Parti Meclis Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilere yapılması beklenen ek zam ile ilgili açıklama geldi. Güler, "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor." dedi. 

Memura yapılacak seyyanen zam belli oldu

En düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Teklifimiz toplam 17 maddeden oluştu. Teklifle seyyanen net 8 bin 77 lira artış öngörüyoruz. En düşük memur maaşı 22 bin 17 lira olacak" dedi. 

İşte 6'lı masanın sürpriz Cumhurbaşkanı adayı

Cumhurbaşkanlığı 2023 seçim adayını henüz açıklamayan altılı masayla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür; 6'lı masanın sürpriz cumhurbaşkanı adayının Abdullah Gül olabileceğini söyledi. Övür ayrıca; eski bakan Ertuğrul Günay'ın Gül adına PR çalışması yaptığını öne sürdü.

Bomba iddia! Gül, Davutoğlu’na güvenmedi

Siyaset sahnesinde yeni ittifakların gündemde olduğunu belirten Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Ahmet Davutoğlu'nun ifşa ettiği Abdullah Gül ile 2.5 saatlik görüşmeyle ilgili flaş bir iddiada bulundu. Selvi, Gül'ün Davutoğlu'na güvenmediği için cumhurbaşkanı adaylığı konusuna girmediğini yazdı.