17 Ağustos Haberleri

17 Ağustos Haberleri

Açık: Deprem açısından riskli bölgede olduğumuz gerçeğiyle yüzleşmeliyiz

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan deprem felaketinin 25’inci yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, faaliyetlerini sürdürdükleri Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinin birinci ya da ikinci derece riskli bölgede yer aldığını hatırlatarak deprem gerçeğiyle yüzleşilmesi gerektiğini söyledi. Açık, “Bilimin ışığında depremin yıkıcı etkilerine karşı dayanıklı yapılar, güvenli şehirler inşa etmeliyiz” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden temel atma ve toplu açılış töreni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 17 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Bakan Özhaseki’nin, Elazığ programı belli oldu 

17 Ağustos Perşembe günü Elazığ’a gelecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Elazığ programı belli oldu. 

Elazığspor seçimli genel kurul yapıyor 

Elazığspor Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu salı günü yapılacak. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 17:30’da gerçekleşmesi planlanan genel kurul, çoğunluk sağlanmaması halinde 17 Ağustos’ta yapılacak.