12 Eylül Haberleri

12 Eylül Haberleri

Ülkü Ocakları darbenin yıldönümünde mevlit düzenledi

Ülkü Ocakları Elâzığ İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 Darbesi’nin 44. Yıldönümünde hayatını kaybedenler için mevlit düzenledi.

412 Konutun kura çekimi yapılacak

Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 12 Eylül Perşembe günü teslim aşamasını gelen 412 konutun kura çekiminin yapılacağını duyurdu.

Bakırmaden Yardımlaşma Derneği’nden İrfan Sönmez’e destek

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez partililerle birlikte Elazığ Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.  Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği ziyaret programında Bakır Madenliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Nadir Yalap İrfan Sönmez’i mecliste Elazığ’ın vekili olarak görmek istediklerini belirtti. Yalap şunları söyledi: ‘’Sayın vekillerime başarılar dilerim. Sayın vekilimi biz 12 Eylül döneminden beri tanıyoruz. Bu nedenle Madenler Derneğimiz  ve Madenliler olarak  önce vekil edip meclise gönderdikten sonra çok büyük faydaları olacağını düşünüyoruz. Vekillerimin madene çok büyük katkı sağlayacağından hiçbir şüphem yok. Kendilerine bu milletvekilliği yolculuğunun önce ülkemize, sonra Elazığ'ımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Şeref verdiler.’’

2022-2023 dönemi okullar ne zaman açılacak 

MEB okulların 2022'de ne zaman tatile gireceğini 2023 dönemi eğitiminin ne zaman başlayacağını duyurdu. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak ve 16 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalmak için 12 Eylül'de sona eren başvuruların sonuçları açıklandı. KYK yurdu çıkıp çıkmadığı nasıl öğrenilir? İşte ayrıntılar...