Elazığ Muhtarlar Derneği'nden istişare toplantısı 

Elazığ Muhtarlar Derneği tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Elazığ Muhtarlar Derneği istişare toplantısında bir araya geldiler. Harput'ta düzenlenen toplantıya derneğe üye muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarların sorun ve talepleri masaya yatırıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Harput Muhtarı Zülküf Demirpolat, toplantıda sorunların ve taleplerin yetkililere iletildiğini söyledi. Demirpolat, “Hem Harput’la ilgili hem Elazığ’la ilgili değerlendirmeler yaptık eksikleri ilettik. Muhtar arkadaşların sorunlarını eksiklerini başkanımıza iletiyoruz onun nezdinde grup halinde valimize başkanımıza milletvekillerine iletiyor sayın başkanımızda çözüm odaklı. Her muhtarımızın sorunlarını valimize belediyemize iletiyor. Köy ve kasaba ayrım etmeden herkesin sorununu çözüyor ben şahsım ve tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum” dedi. 

DEMİRPOLAT: MUHTARLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM 

Beydalı Köyü Muhtarı Gülizar Demirpolat ise toplantının verimli olduğunu ifade etti. Demirpolat, “Güzel, verimli bir toplantı oldu. Hanımefendi muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Koparuşağı Köyü Muhtarı Gülcan Çeşme, Kovancılar Çaybaşı Köyü Muhtarı Sezen Keten, Ağın Kaşpınar Köyü Muhtarı Şükran Doyduçimen,  toplantının hayırlara vesile olmasını dilediler. 

ATLAN: PROBLEMLERİMİZİ İLGİLİ BİRİMLERE İLETECEĞİZ 

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, toplantıda yapılan istişareler doğrultusunda sorun ve talepleri yetkililere ileteceklerini aktardı. Altan, “Beldemizde, köylerimizde, mahallelerimizde olan sorun ve problemlerimizi bir arada toplanıp istişare yaptık bizim yapmamız gereken bu problemlerimizi ilgili birimlere iletmek. Biz Harput’a çıkarken gerçekten gördük çok güzel çalışmalar oluyor Harput’u gezdik gördük ilimize yakışan bir mahallemiz. Problem mutlaka vardır ama bu sorunlarımızı doğu batı ayrımı yapmadan Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları gerçekten bu gibi hizmetleri yapıyor Harput’ta da ciddi çalışmaları var buradan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN